Här får ni ett riktigt bra mattips. Går snabbt att laga och smakar så gott som en bjudrätt! Men vi åt den till vardags ikväll och det går precis lika bra!

Blanda lax och torsk i en form.

Blanda sedan 1 burk Philadelphia med 1 msk hummerfond, Lite klippt dill, svartpeppar och 0,5 dl vispgrädde och 1 dl mjölk i en kastrull. Låt koka upp och häll över fisken.

 

Lägg på några halverade tomater och så in i varm ugn, 225 grader. Cirka 20 min!

Färdigt! Och så himla gott!

Börja alltihopa med att koka potatis så är nästan gratängen färdig samtidigt m potatisen!

Vi hade broccoli till också!

Om man mosar potatis och mixar broccolin så är detta en perfekt rätt i mosperioden också!

Enjoy!
kram

Kommentarer

Oj svårt…
Jag gjorde en form här, det räckte till en man, en minimage, två barn och matlådor till mig och min man. Så till bara minimagar hade det nog blivit mååånga portioner 😆
Ska du bara göra till dig så hade jag nog gjort 1/4 av receptet!
Kram på dig
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg