Godmorgon! Mitt i veckan, lillördag! Och dagen före en stor dag i mitt liv. Nämligen min älskade makes 40-årsdag! Men trots det står något mycket viktigt på agendan, nämligen en nytt inlägg i Min Vecka av Sleeveresan. Här kan ni läsa måndagens inlägg om Varför operation? Och igår berättade jag om valet kring Varför Sleeve?

Idag berättar jag om min operation!

Oktober 2017

En markering i mitt liv. Det kommer alltid finnas ett före och ett efter. Operationen! Det bästa jag gjort och absolut inget har givit mig orsak att ångra det!

Jag var lite rädd, det var jag. Men inte så väldigt ändå. Lite rädd för att dö. Så klart. Det var en riktig operation. Och lite rädd för att få hemska komplikationer. Men allra mest var jag spänd av förväntan!

Nu skulle resten av mitt liv börja!

Älskar att titta på bilder från dessa dagar. De gör mig så glad. För min förväntan var verkligen stor. Som ni vet hade jag sista tiden mått rätt dåligt. Fick alltmer ångest. Men hade nu äntligen hittat en utväg ur det svarta.

Här och Här finns mina detaljerade operationsbekrivningar.

Jag mådde fint. Hade lite ont av gasen. Men absolut ingen fara. Var glad! Och jag kan ärligt talat längta tillbaka till de dagarna. Jag var så oerhört förväntansfull. Längtade till livet, på något märkligt sätt!

Och sedan dess har det bara gått fint. Fin-fint! Var hemma några veckor från jobbet. Men kunde varit hemma lite till. Kunde ha utnyttjat möjligheten att vara sjukskriven några veckor till. Men det gick bra, det gjorde det!

Inga komplikationer?

Nej faktiskt inte. Det kan man inte säga. Aldrig varit orolig, aldrig mått dåligt. Men också varit VÄLDIGT noga med alla regler jag fått. Gjorde flytande kost i två hela veckor (fuskade nog bara sista dagen med lite äggröra) och sedan purékost i 3 veckor. Har lyssnat till mina mättnadskänslor och inte tryckt på. Men alltid varit så tacksam för att minimagen har hjälpt mig att må bra.

Har bestämt mig för att jag har gjort ett val för livet. Inga Quick-fix här inte. Bra nya vanor har blivit mitt liv. Det är inte jobbigt alls längre för minimagen visar mig vad som är rätt. Men det är viktigt att lyssna till den. Och det gör jag!

Här kan ni läsa lite mer om min första tid efter operationen 2017.

Imorgon får ni veta om mina regler och vad som kanske har gjort det avgörande resultatet. Inte för alla så klart. Men för mig i alla fall!

kram på er!

Louise

 

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.