Hej på er! Nu är det helg igen! Har ni en fin helg? Vi har det bra. Hann inte uppdatera min förra helg, så här den kommer det! För förra helgen hade vi en supermysig helg. Utehäng i sol. Pysslade min blomlåda färdigt. Uteplatsen börjar bli härlig nu. Nu snö-regnar det dock haha. Men den där våren kommer nog till slut på riktigt!

Mina älskade blåsippor har kommit upp så smått. Ett glas i solen. Trädgårdshäng. Barnen får leka ute timme ut och timme in.

Till en middag åt vi helgrillad oxfilé och fläskfilé, egen bearnaise, kokt potatis och grillad salladskål. Nej men ni förstår ju så gott. Första grillen för våren. Vi har grillat även lite i vinter men detta kändes som första vårdagen på riktigt. Så gott!

                   

Vi åt gott dagen efter också!

Något så innerligt gott! Pasta Alfredo med Chicken Milanese. Oj oj oj. Detta har jag gjort två gånger tidigare och det är så gott. Med inspiration av Philippe Cohen (Bianca Ingrossos fd pojkvän). Han har en YouTube-kanal med recept, supergott!

Trots att jag haft min Sleeve i 3,5 år så händer detta dock fortfarande. Äter liiite för snabbt och dricker lite vin till. Äter också lite för mycket. Och så just pasta, som är så gott. Men inte det allra bästa för min minimage! Mår plötsligt illa, skakig och salivet rinner okontrollerat upp i munnen. Konstigt det där. Men blir inte rädd. Vet att det går över. Och egentligen är det ju bra. Påminnelse till mig själv att fortsätta ta hand om mig själv.

Lägger mig så här en stund. Andas med munnen öppen. Och sedan tvingar jag mig själv upp och ut. Vi gick en promenad tillsammans, alla fyra. Och sedan mådde jag bättre!

Och efter det satt jag och maken så här hela kvällen. Pratade, drack vin tillsammans. 14 år tillsammans, snart 11 som gifta och fortfarande har vi tusen saker att berätta för varandra. Han är mitt livs kärlek och jag klarar mig inte en dag utan honom.

Kärlek!

 

6+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.