Hej alla fina!
Söndag idag! Har ni det bra?

Jag är precis hemkommen från brunch hos mina fina föräldrar. De hade dragit ihop släkt och bjöd på plockmat och kaffe. Så gott och mysigt att träffa alla en stund. Barnen lekte och vi andra satt och gaggade lite lagom 🙂

Haft en bra helg, imorgon börjar vardagen på riktigt med en hel veckas jobb. Det blir nog bra men just idag känner jag mig lite trött. Inte gjort så mycket hemma som jag önskat. Stökigt och dammigt efter att jag plockade undan julen igår. Och bråkat en massa med barnen. Så idag känns lite sådär faktiskt.

Men jag vet att det går över. Behöver bara ta ett snabbt tag här hemma och plocka undan allt och dra över golven med en dammsugare, då brukar det kännas bättre efteråt.

Igår jobbade min man och när han kom hem så gav han mig sitt presentkort som han själv fått, och bad mig åka till köpcentrat Emporia här utanför Malmö, för att handla kläder till mig själv. Alltså, hur snäll….? Jag fick hans presentkort för att köpa kläder till mig själv. Han är fin, han!

Så jag strosade runt alldeles själv vilket var behövligt efter att, som sagt, städat bort julen och bråkat med barn. Så skönt! Hittade ett par svarta byxor och ett par skinnbrallor…. Skinnbrallor! Det trodde jag aldrig förr men jag har tänkt på det ett tag. Tänkt att jag nu egentligen kan köpa sådana byxor och jag tycker det ser så snyggt ut med en blus/topp till. Så jag slog till!

Idag hade jag dem samt en ljusblå blus till. Så snyggt!

Men igår provade jag dem med en svart-mönstrad topp. Också snyggt tycker jag!

Imorgon kommer ett inlägg om just kläder faktiskt. Med tips om hur man kan tänka under viktresans gång, så kolla in imorgon.

Nu får ni ha en riktigt mysig söndag, tänk på mig som måste städa och dammsuga 🙁

Kram på er!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg