Hej alla fina!

Allt bra med er? Med mig är det toppen och det är både skönt och trist att ha börjat jobba igen. Jag älskar mitt jobb och har alltid kul på Mama Mia men det är också väldigt varmt och mycket jobb nu när man är tillbaka från semestern. Men också skönt med rutiner. För mig som opererad är rutiner da shit… Jag fungerar allra bäst när jag får äta mina mål på rätt klockslag, dricker vatten regelbundet och äter mindre glass och annat skräp. Då fungerar kroppen som ett klockslag!

För första gången i livet har vågen stått hyfsat stilla under sommarsemestern. Vilken lyx va? Hur ofta händer det?… och ni ska veta att jag har ”slarvat”. Glass, godis, vin, chips. Inte exakt 3 h mellan måltiderna, skräpmat, dåligt med träning… ja precis så som det ska vara ett par veckor om året, men inte varje vecka och inte hela tiden.

Första veckorna gick jag ner i vikt och kom äntligen i mål på mina 75 kg! Sista veckorna har jag plussat lite och stått stilla lite. Men totalt så blev det minus under juli. Och nu när vardagen satt fart så vet jag att kroppen kommer må bättre och vågen säkert kommer minska lite till. Jag tror det i alla fall!

I fredags var det utekväll för mig och min man. Inte så ofta det händer måste jag erkänna. Med två barn och drygt 37 år var på nacken så blir det mest hemmakvällar hos oss, eller hos kompisar om det är fest. Men i fredags var det andra bullar.

The Sounds spelade på Landskronakarnevalen och vi skulle dit och se. Inte bara se faktiskt. Jag känner Maja Ivarsson som är sångerska i bandet och vi fick hänga på henne hela spelningen.

Tänk att man numer kan känna sig så nöjd och snygg när man klär upp sig!

Först var det förfest med bandet på ett hotell i Landskrona och sedan fick vi vara med i back-stagetältet bakom scen.

Maja Ivarsson
Jag och Maja Ivarsson, finare människa än hon får ni leta efter…

Under själva spelningen fick vi stå uppe på scen, åt sidan, så att vi fick se allt perfekt men ingen i publiken såg oss. Det var en häftig upplevelse kan ni tro…

The Sounds
The Sounds!

Hur går det att festa som opererad då? Det går hur fint som helst. Nu är det 9,5 månad sedan min operation och jag kan inte direkt rekommendera det de första månaderna (man får inte lov att alls dricka alkohol de första två månaderna efter op, enligt Aleris rekommendationer) men nu när det gått ett tag så går det fint. Märker själv ingen skillnad, jo, jag kan nog inte dricka lika mycket som förr, blir liksom mätt på drycken som vanligt. Men jag mår inte illa och får inte ont i magen. Men för vissa opererade så fungerar det inte alls, man får prova sig fram. Jo en sak. Öl fungerar inte så bra för mig, för det blir jag ännu mer mätt utav, så de gånger jag provat öl, har det blivit ett mindre glas bara.

Det blev inte så många timmars sömn efter ute-turen för i 28 graders värme vaknade mina barn tidigt i sovrummet hos mina föräldrar och så var lördagen igång kl 07. Så är det som småbarnsföräldrar och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt i världen! ♥

Kram till er alla fina! Och kram till min fina vän Maja som tog med oss på en oförglömlig kväll… Love you!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.