Söndag idag. Regn ute och en helt vanligt söndag. Plocka, tvätta, vika tvätt, förbereda för veckan.

Dock satt en deg på jäsning till em-bullar. Det gör jag inte varje söndag. Hade jäst över från pizzakvällen igår så ville använda upp den. Satte en deg med lite havregryn och olivolja i, så får vi se hur den blir 🙂

Igår hade jag en av de bästa kvällarna på mycket länge… Spontant kom våra bästa vänner Emma och Thomas över. Vi hade ätit middagar innan så vi skulle bara ta lite plock och vin några timmar. Men det blev en helkväll med massa god mat, massa vin, musik, dans från barnen (och oss!) och slutade med ett totalt strömavbrott i hela vår kommun… Becksvart blev det! Vi trodde först att vi hade orsakat det haha… men det var det inte som tur var..

Jag ville prova lite nya grejer och gjorde en pizzadeg som jag sedan gjorde fyra varianter på. Huvudnumret var löjromspizza! Alltid velat prova det. Och så gjorde jag två andra ”vanliga” pizzor och slutnumret var Nutellapizza med jordgubbar!

Bjuder på recept imorgon, jag lovar! Kika in imorgon så ska det ligga uppe då!

Min bästa vän är min kusin. Vi är födda med två månaders mellanrum och alltid varit så nära varandra. Som systrar! Som tvillingar! Ingen är som hon och jag är överlycklig som får ha henne i mitt liv. Och kärleken sprider sig för nu är våra fyra barn också varandras bästisar och de leker oavbrutet i timmar… Detta är något som ger mig mycket lycka i livet!

Här är hon och jag! En mörk och en blond. Båda Sleevade! Bästa vänner för livet!

Tänkte också bjuda på en bild på min fina man. Jag visar inte honom här så ofta för jag försöker hålla detta till en Sleeve/mat/inspirationsblogg. Men han är ju min inspiration så därför bjuder jag på honom idag!

Han är min absolut största stöttepelare i livet. Kan inte förstå vilken lyckans ost jag är som lyckades träffa och fånga upp honom för snart 12 år sedan. Min älskling. Min Micke. Min kärlek!

Louise och Micke med huvuden ihop

Är han inte fin? 🙂 Men bara min!

Nu kallar en diskmaskin på mig! Söndagsgöra är både härligt och tråkigt tycker jag. Men jag uppskattar att mest vara hemma och ”skrota” i myskläder och osminkad. Får undan saker som behövs fixas med. Förbereda och planera för veckan! Vad gör ni idag?

Kramar till tusen!
Louise

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.