Godmorgon och välkommen tisdag! Har ni sovit gott?

Haft en fin helg?

Det har jag! Den har bjudit på Øl och Æbleskiver och karuseller och tusen juleljus. Var kan jag ha varit? Ni får gissa och så kommer svaret senare i veckan! Men nu är det tisdag och det dröjer lite innan det är helg igen 🙂

Idag bjuder jag på en oväntad positiv effekt av min Gastric Sleeve. Och den ligger långt ner på kroppen. Allra längst ner faktiskt.

Fötterna!

Jag har alltid haft mycket torrt skinn. Alltid fått smörja och smörja. Torr fnasig hud och även då:

TORRA FÖTTER!

Jag har fått smörja och fila och fotbada och smörja. Inte kul alls faktiskt.

Men som av en händelse så blev mina fötter babymjuka efter att jag gått ner 45 kilo. Jag tänkte inte på det från början. Men inser nu att jag nästan aldrig smörjer mina fötter. Och jag filar aldrig dem. Behöver inte.

Vad tror ni? Kan det bero på operationen och viktnedgången eller är det en tillfällighet? Jag vet ju så klart inte till 100 % men tror att tyngden spelar roll. Jag tror att alla kilo gjort en extra belastning på fötter och därmed har huden på hälar och tår tagit stryk. Så jag är ganska övertygad om att jag kan lägga till denna sak på min långa lista av positiva effekter som min Sleeve givit mig! Så tack även för den!

Ha en fantastisk dag mina fina!

Kram
Louise

 

14+

Kommentarer

Kan absolut ligga någonting i det! Mina fötter är också bättre och mindre torra nu än förr. Fantastiskt att man fortsätter att hitta nya positiva saker ❤️

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.