Igår var jag med om något magiskt… En av de bästa känslorna någonsin faktiskt…

Ni vet ångesten man har varje säsong.. men mest inför sommaren för mig. Ångesten att man tar fram sommarkläder och med fasa sätter på sig dem.. och inser att flera kläder är för små.. Vet ni den känslan?

Igår hade jag INTE den känslan! 🙂

Var bjuden på middag hos vänner och tog fram ett par byxor från förra sommaren. Och de satt som en smäck.. Lite liiite större än förra sommaren var de till och med. Bästa känslan ever!

Sommaren 2018 var min första sommar som smal. Någonsin! Opererades ju okt-17 så till förra sommaren så hade jag gått ner cirka 40 kilo. I mål kom jag mitt i sommaren ungefär (normalt BMI) och min slutvikt nådde jag i slutet av sommaren (minus 45 kg). Så inför sommaren köpt jag för första gången kläder i ”normal” storlek. Och dessa byxor var en av dem. De är strl 38 från KappAhl och de är underbara enligt mig!

Här har ni en bild på mig i dem från förra sommaren och en bild från sommaren innan dess…

Jag känner mig så snygg i dessa byxor. Underbar känsla!

Och igår tog jag alltså dem för första gången sedan förra sensommaren och de passade underbart bra. En liten känsla av oro smög sig på innan jag tog på mig dem men det behövde jag verkligen inte känna. Utan de var perfekta!

Det är många små saker som gör att denna viktresa är så fantastisk för mig. Bland annat denna känslan. Känslan av att jag är normal och har äntligen kommit i balans i livet!

Idag är det söndag och jag och barnen har varit på ärende och jobbat i trädgården. Var också och hämtade ut ett paket med mycket snyggt innehåll!:

Med det så önskar jag er alla ett underbart slut på helgen! Snart måndag 🙂

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.