Hej på er!

Söndag idag, soligt ute men lite blåsigt i Skåne. Blir nog inte lika härligt som igår när det var helt ljuvligt vårväder!

Började dagen med att ta mina två barn och två barn till, till en lekplats. Packade med kaffekorg och satt sedan med benen upp och nöjt av solen när barnen lekte.

två bilder i en - en på ben i solen och en med Louise som dricker kaffe

På eftermiddagen laddade jag min Crock-pot med en hel majskyckling. Fick inspiration av min bloggkollega! Tack vännen! Så gott det blev. Lade över min kyckling på en ugnsplåt när den var helt mjuk och mör efter 6 timmar på ”Low”. Penslade med lite smör och satte in den på grillvärme i ugnen. Så att skinnet blev krispigt. Oj vad gott det blev!

Serverade kokt potatis till, brunsås och en mumsig sallad.

Denna veckan har det inte blivit så mycket uppdateringar här. Jag har haft en mycket låååång vecka tack vare att jag har haft mycket att göra på jobbet. Vi på Mama Mia Malmö har fått nya fina lokaler på ny adress vilket inneburit mycket packande och flyttande. I morgon fortsätter det jobbet, sedan öppnar vi upp för patienter på tisdag. Så ni får hålla till godo med mig på Instagram och så lovar jag bättre inspiration senare i veckan.

På fredag är det en mycket spännande dag! Jag ska åka med mina bloggkollegor här till Göteborg för en utbildningsdag tillsammans. Ska bli mycket spännande! Och jag tar med er så klart!
Kram på er och ta hand om er!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg