Ja som ni förstått så befinner jag och barnen oss i karantän. Min man fick positivt provsvar för Covid-19 i måndags och vi andra tre kallades hem. Reglerna just nu är att alla som bor tillsammans ska vara helt isolerade hemma i en vecka. Även om man inte utvecklar symtom så ska man testas 5e dagen. Så det gjorde jag och Oscar i torsdags. Ludvig är för liten, man testar inte barn under 6 år.

Jag kände mig faktiskt lite krasslig där mitt i veckan. Inte sjuk men väldigt trött och ont i huvudet och nacken. Svårt att veta vad som är symtom och vad som är ”känna efter lite för mycket”. Men provsvaret var negativt som tur var! Jag har ju redan haft Covid-19, ni kan läsa mer om det här. Men det är ju rätt länge sedan nu och de tror man kan få det igen, så lite fundersam var jag allt.

Hur har det gått då?

Det har gått bra men det är en liten utmaning att vara hemma utan att få gå ut. Har fått be min bästis komma med matleveranser och så klart har vi varit ute men man får bara vara ute om man inte träffar andra, så det har mest blivit promenader. Lekplatser är lite svårt att undvika andra personer på…

Men idag är det Alla Hjärtans Dag. Hade hunnit köpa lite små presenter till mina kärlekar här hemma innan vi gick in i isolering, så det fick lite mys imorse. Även lilla jag blev uppvaktad av min älskade make. Han är fin han.

Vi har dock ätit gott i veckan. Och firat en 10-åring! Och sett maaaassa tv och film 🙂


Precis så som det ska vara! Och myst tillsammans! Här ser ni mig och barnen och katten i vår säng! Ursäkta röran! 🙂

Vad har ni gjort i veckan?

Sist men inte minst vill jag skicka en STOR varm kram till alla mina fina läsare. Jag skriver här varje vecka för er skull men också för min egen. jag blir så glad när ni berättar om era resor och att ni kanske blir lite hjälpt ibland av mina ord. Och provar mattips och tex mellanmål. Underbart. Och ni ger mig så mycket glädje och hejarop. TACK för att ni läser här och kommenterar när ni orkar. Jag vet själv att man oftast läser och sedan går vidare, att kommentera är något man inte orkar göra så ofta. Men ni ska veta att det betyder jättemycket för mig om ni skriver några rader. Det är liksom det som lite är ”betyget” på att man kanske gör något bra. Och orkar man inte kommentera, så får man gärna trycka på lilla ♥ här under inläggen, om man gillar det man läser!

Kram på er alla idag. Hur firar ni Valetine’s Day?

Louise

♥♥♥

 

9+

Kommentarer

Kram till dig också. Jag jobbade hela helgen men fick en bukett tygrosor då katten äter upp det annars. Och en orkidé
Hoppas att ni snart får gå ut.
Kram

0

Hej Louise,
hjärtedagen firades med att arbeta för att sen komma hem till rosor och god mat. Hade önskat mig sushi, älskar det och min mage mår så bra av det. Tycker det är så fascinerande att vi mim minimagar tål så olika saker. En del kan inte äta ris, dricka kolsyrat eller vad det nu kan vara. Jag är lyckligt lottad för jag kan verkligen äta allt😊. På gott och ont kanske….sen blir det ju inte så mycket längre men det är väl liksom meningen😁😁
Hoppas du och familjen mår bättre!
Kram från Jenny i Växjö

0

Åh tack Jenny! Ja visst är det märkligt hur olika det är för magarna. Jag är ändå också väldigt tacksam för att man kan äta allt. Tack för att du kommenterar!
Kram på dig!
L

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.