Ni som är här inne regelbundet vet att jag haft en tuff vecka. Vissa veckor blir mycket jobb för mig och så var det denna veckan.

Så idag var en mycket välkommen ”inte planera något-dag”. Vi sov ganska länge (men vaknade en sväng vid 5.30 och försökte få in katten som var ute i natt och han brukar aldrig vara ute nattetid). Sedan åt vi god frukost i tv-soffan tillsammans.

Maken köpte bullar

och vi satt där alla fyra i pyjamaser och tittade på Vänner tillsammans.

Sedan sorterade jag ut för små barnkläder och drack mitt vatten och en kopp kaffe till. Barnen hjälpte/stjälpte till så gott de kunde!

Lunch

blev pannkakor och plättar. Mina äter jag med hälften proteinrik yoghurt och hälften m vispgrädde. Blir bäst i magen så! Och lite hemkokt äppelmos och jordgubbsmos på det!

På em kom en fin kollega som har en yngre son än jag och hon fick en hel säck med kläder till sin fine gosse. Känns härligt när det kan användas vidare!

Bjöd på kaffe och mina leopardkakor!

Sedan åt jag mitt riktiga mellanmål. En småkaka är inte nog för mig! Så jag åt min proteinlökpaj från frysen och bresaola m mozzarella och tomat.

Jag har inte varit utanför dörren idag bokstavligt talat. Så skönt ibland! Att bara få skrota hemma och tvätta och sortera och fixa allt som behövs.

Ikväll bjöd jag på

pulled pork m grönsaker, frukt, tortillabröd, ananassalsa, vitlökssås och koriander! Åh så gott!


Nu ligger jag med en sovande gullig fyraåring bredvid mig. Ska snart kolla film m maken men att lyssna på snusningarna hör bredvid är ack så ljuvligt! väntar nog lite till…

 

Dagens sista mål blir en smörgås m rostbiff och lite choklad! Sedan sover jag nog också gott om en stund!

Lika härligt som det är med fest och massa skoj så lika underbart är det med mysbyxor, inget smink och bara hemmahäng!

 

Vad har ni gjort idag?

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.