Fredag redan! Denna vecka har gått snabbt må ni tro.. Men mycket har hänt, så det är nog varför. Hunnit med en tur till Stockholm och har jobbat liiiite för mycket för jag har kollegor sjuka.

Även fått befordran som börjar 1/1-20 så det var ju bra 😃.

Förra helgen var vi i Köpenhamn

med både mina och min mans föräldrar och svåger och svägerska och kusiner och svägerskans föräldrar. Himla stort gäng. Och jättemysigt hade vi! Och jag hade mina stövlar!!! På mig. Berättar mer på söndag!

Hade med mig en macka från lunchen dagen innan i bilen. Lade upp rätt bra plan för dagen tycker jag! Packade med mig massa akutmat! Man vet ju aldrig vad som händer! En sleevad är alltid förberedd till tänderna!

När vi kom fram och var ute på stan (det tar en liten stund att få iväg 16 pers åt samma håll) så fikade vi på Magasin du Nord. Kaffe och en urgod kaka med karamell blev det till mig.

Klockan 14 åt vi lunch på Samos,

en enkel grekisk restaurang med god mat. Tog Souvlaki och ett glas rött. Jag gör ju undantag med kaffe och vin, alltså att jag ibland dricker ”till” maten men det betyder att jag dricker det mesta innan maten och bara några klunkar till, på slutet!

Sedan gick vi på stan och shoppade lite och gick på julmarknad. Var inne och tittade till de dukade borden på Royal Copenhagen som är tradition!

När det blev mörkt så fick vi på Tivoli. Vilken julstämning! Det är så vackert!

Och genuint! Men plötsligt kom det där nederlaget. Skakig, svimningskänsla, irritation. Ville bara hem…

Sedan insåg jag… 4 timmar hade gått sedan Souvlakin… Då fungerar jag inte!

Så vi satte oss ner

och jag drog fram hummus och knäcke-kex. Morotsstavar. Små bitar av vaniljhjärtan också. Men så plötsligt gick humöret upp!

Kvällen slutade med lite kvällsplock och vin hemma hos oss! Åh vad jag älskar detta! Bästa jag vet! Plockmat hade jag kunnat leva på varje dag!

Vilken mysig dag! Lång… men underbar!

Men imorgon är det hemma-lördag som gäller. Och sedan middag hos vänner!
vad gör ni i helgen?
kram

Louise

7+

Kommentarer

Bra att få veta vardagssituationer som kan uppstå. Men,kan man äta så mycket som slouvaki? Är nästan inställd på ett liv utan godsaker dvs god mat.

Har en för mig viktig fråga. Opereras imorgon och är nu lite orolig. Inte varit det förrän nu. Men de kan inte ge mig ryggbedövning och hon sa till mig att jag kommer ha mycket ont. Kommer jag känna smärta när jag är sövd?
Kommer jag ha våldsamma smärtor efter? Finns det inget de kan göra? Har skadade kotor i nedre delen av ryggen och domningar därav vill de inte ge ryggbedövning.

Tack för en bra blogg och oerhört bra tips./M

0

Ja jag äter allt! Har svårare för vissa livsmedel tex ris så ofta blir det bara att jag inte vill ha det heller. Så jag äter faktiskt allt jag vill.
Jag sövdes under min op och det gick jättefint! Fick tabletter efteråt som hjälpte bra så jag kan inte påstå att jag hade speciellt ont. Har du läst mina operationsinlägg här? Sök bakåt annars! Stort lycka till! Kram
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot