Hej på er alla fina!

Har ni en bra dag?
Det har jag. Fredag ju! Fredag är favoritdagen. Jobbar lite kortare, hämtar barnen tidigare. Fredagsglass efter hämtning. Fredagsdrink på em/kvällen; det är en helig ritual för oss och barnen. Så klart ingen alkohol för barnen men oftast för mig 🙂 Lite vin till mig och en god drink, ofta färgglad, till barnen. Fina glas, sugrör… lite snacks till. Och så lagar vi mat ihop i köket, pratar om veckan, umgås, spelar spel med barnen ibland. Mys helt enkelt.

Idag blev det bubbelvatten med smak till barnen, med litevälbehövligt pynt ☺️ Vin till mig. Lite chips och parmesan och grönsaker. Maken får också bubbelvatten, av eget val! Han är inte så förtjust i vin som jag är… 🙂

Imorgon är en stor dag. Lilla jag fyller 38 år. Är barnsligt förtjust i födelsedagar. Min egen och alla andras. Fira allt som firas kan, är mitt motto. Så imorgon kommer mina föräldrar på födelsedagsfrukost och sedan lämnar vi ädelstenarna i deras våld och sedan sticker jag och maken tillsammans med våra bästa vänner till en helgutflykt. Helsingborg, så inte ås långt bort, men ack så mysigt. Shopping, lunch, umgås, prata ostört. Hålla handen (mest jag och maken då:-)). Drink på rummet. Middag på kvällen. Kortspel? umgås, prata och mysa.

Ska bli underbart. Vi är ite så ofta borta från barnen. Andra är nog duktigare än vi men vi försöker ibland. Och nu blir det av. Jag ska uppdatera er. Kolla Instagram om ni vill men jag ska inte glömma er här heller.

Packar med mig mellanmål till eftermiddagen och ett kvällsmål att ta på hotellrummet. Det får bli lite oliver, charkuterier, mozzarella. Och lite godis till de som äter det. Inte jag… inte så förtjust i godis. Men salta saker såsom chips och ostar och korvar. jajamän, då är jag med!

Kan ni ha en ljuvlig helg? Hoppas det!

Vad ska ni göra?

Kram på er alla från 37-åringen Louise

1+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.