Hej på er!

Det var länge sedan! Jag finns här, ska ingenstans… Men har väldigt mycket annat i livet just nu så bloggen har fått pausa lite. Väntar lite otåligt på lite inspiration också… Tycker jag säger samma sak om och om igen…

Igår var en trevlig kväll som slutade i en helt annan känsla tyvärr.

En samling underbara tjejer som alla hade samma sak gemensamt: överviktsoperation, samlades och hade sköna timmar tillsammans. Vi har lärt känna varandra på Instagram och satt och åt god mat och delade erfarenheter!

Här är jag på jobbet innan jag åkte dit!

Tänk den ljuvliga känslan att träffa så många andra som gått igenom ungefär samma sak som jag! Så härligt! Och detta var första träffen men första träffen av många tänker vi! Så bor du i Malmötrakten så får du hänga på nästa gång! Håll utkik på Instagram och här!

Buffé

Alla tog med något litet och plötsligt hade vi ett fantastiskt buffébord tillsammans. Vilket ”spread”! Så underbart!

Mums! Har ni sett så fint! Och gott! Men mycket!

Det är det som är så konstigt. Fast man bara tar med liiiite så blir det ändå så mycket över!

Här är en före- och efterbild. Buffebordet från början och när alla var mätta…? Haha… Ser nästan ut som om vi knappt varit där! Men vi alla var mätta!

Fantastiskt!

Jag bjöd på mina Proteinlökpajer! Tror att de var uppskattade!

Och massa annat gott fanns där.

Och när vi var mätta så plockade vi alla ihop till rester hemma. Perfekt till mellanmål eller en lunch igen!

Fantastisk kväll med underbara tjejer!

Men så plötsligt fick jag det där telefonsamtalet. Min man ringde och kom med det hemska beskedet att vår katt Caesar hittats påkörd och död. Vår fina katt. Vår kärlek i ett pälsfodral. Den mest ljuvliga husdjur ni kan tänka er.

Så en härlig helg blev till tårar och tröst av barn och fruktansvärt känslostorm. Med de orden får jag avsluta för nu gråter jag. Min fina katt. Min första djurkärlek.

Men skickar först lite kärlek till er! Kram på er och ta hand om er och varandra!

Louise

 

 

Kommentarer

Beklagar verkligen. Vilket tråkigt samtal.

Jag hade väldigt gärna velat vara med på nästa träff!
Mvh
Carolina (sleeve)

Beklagar sorgen ❤
Det är 14 år sen vi var tvugna att ta bort våra älskade katter och jag saknar de fortfarande ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.