Godmorgon lördag! Har ni sovit gott?

Jag är ledig, det spås bli hyfsat varmt idag och livet leker. Tuff vecka och mycket efterlängtat med ledighet!

Igår var jag i Götlaborg och träffade alla mina fina bloggkollegor. Såå trevligt! Levdittliv.se och baricol bjöd till undervisning och mingeldag. Åkte tidigt och tog frukosten på tåget.

Macka m ost och gurka och en kaffetermos

Mina egenbakade bullar (kalljästa m havregryn) m ost och gurka och kaffe. Tittade på finalen av Sveriges Mästekock som jag missade i veckan. Hejade på Wichudapornen var även glad för Gabriel ☺️. Mycket duktiga båda två!

Väl framme fick vi matnyttig info om Baricol och vikten av att ta sina vitaminer livet ut som magsäcksopererad. Gör ni det? I Baricol Complete får ni allt ni behöver i fyra olika valfria varianter!

Lunch fick vi på Restaurang Olivia. Gott som tusan men ett verkligt stort minus fick de!! Kika in imorgon så berättar jag mer om varför.

Sedan pratade vi bloggsnack. Min fd dietist på min operationsklinik Aleris Malmö Joanna är vår bloggsamordnare pch vi fick många bra tips och tricks vad gäller vårt bloggande. Härligt mellanmål bjöds vi på;

Kaffe, jordgubb, mandlar och en bit choklad

 

 

Sledan bjöds vi på AW och bubbel och jag svepte mitt glas och sprang till torget. Landade i sätet med två min tillgodo (puh!) och slängde av mig skorna och bjöd kupén på en stortå som tittade ut!

Vilken dag! Och vilken vecka!

Så nu tar jag helg med mina älskade pojkar; en på 38, en på 8 och en på 3 år! ❤️

Kram

Louise

2+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.