Hej och godmorgon i stugorna. Fortsatta bildbekymmer här, tyvärr, ni vet hur viktigt bilder här är för mig. Men jag lägger till så fort bekymret löst sig.

Sitter i soffan med en kopp kaffe och passar på en liten treåring som började dagen med att kräkas…. 🙁

Så nyårsafton med fantastiska vänner ställdes snabbt in tyvärr. Får se hur det blir här, om fler dukar under eller om vi andra tre klarar oss. Peppar, peppar… fy fy fy.

Planerad meny får omplaneras (eftersom vi var tre familjer som skulle göra lite var). Men jag ska nog få ihop en festmåltid till oss fyra i familjen ändå. ⭐️?

Ja, mitt 2018 har varit helt fantastiskt. Bästa utvecklingsåret i hela mitt liv! Ni anar inte.

För ett år sedan firade jag nyårsafton glädje. Vi var här hemma med vänner. Var då 2,5 mån efter op och hade lärt mig ganska ok om vad jag klarade av att äta och hur jag skulle göra. Var lycklig och tacksam. Hade redan gått ner drygt 20kg och minskade till och med några hekto under julhelgen. Har det någonsin tidigare hänt? nej!

Våren

Sedan följde en fantastisk vår. Promenader, började löpträning. Kilona flög av mig, i saktare tempo än från början, men ändå hela tiden stadigt nedåt. Har faktiskt aldrig haft en sådan viktplatå som jag ser är vanligt hos flera.

Sommaren

Den var ljuvlig. Hade en kjol utan leggings och underbyxor. Underbar känsla. Trivdes i shorts och bikini. Julkortet som jag skickade ut i år från vår familj visade en bild på oss fyra på stranden i somras. Haha. Kan ni tänka… jag valde ett foto på mig själv i bikini att visa för alla våra vänner. Vinst i sig, om man säger så! Min man bytte jobb och fick ett som har trivs så oerhört bra med. Jag startade blogg! Jag nådde normalt BMI =25 och livet lekte!

Hösten

Den började med att jag blev Enhetschef på Mama Mia Barnmorskemottagning i Malmö. Underbar utmaning och ett härligt betyg på att cheferna tycker jag gör ett bra jobb. Underbart. 18 oktober firade jag 1 år av in Gastric Sleeve! Var på 1-årskontroll och fick tummen-upp av min läkare och sjuksköterskorna på Aleris i Malmö. Min blogg flyttade till denna härliga portal och jag fick många fina nya vänner i samband med det. Opererade 2 ben för åderbråck!

Louise i hissen på väg till Aleris

Vintern

Har blivit viktstabil under vintern. Nådde 70,0 kg och således minus 45 kg har det blivit. Pendlar mellan 70-71 kg och har gjort det i några månader nu. Äter verkligen precis allt jag vill. Dricker vin och skumpa ibland. Äter choklad och någon kaka ibland. Men de allra flesta dagar är vanliga vilket innebär att jag äter noggrant 6 ggr/dag, dricker 1500-2000ml per dag utspritt mellan måltiderna. Fokuserar på proteinet. Äter långsamt (cirka 20-25 min per måltid).

Så vad har jag för förväntningar på 2019? Att jag ska fortsätta må bra ihop med min minimage. Att alla håller sig friska och glada så klart. Att jag fortsätter vara viktstabil. Kanske börjar träna för att få form på sladdriga lår (kanske sa jag…. .-)). Peppa ytterligare en i min närhet som ska opereras med Gastric Sleeve. Forsätter tro på mig själv, peppa mig själv och mata min kropp med fin mat och härliga rutiner som blivit mitt nya liv!

 

Gott slut och Gott Nytt År alla mina vänner. Ni alla betyder väldigt mycket för mig. Det är ju för er jag skriver! Både här och även på Instagram, ni inspirerar mig och gör mig väldigt glad!
Kram på er alla!

 

Kommentarer

Hej Louise!
Fantastiskt år det blev för dig. Helt otroligt.
Grattis till ditt nya liv. Hurraaaa!!! Njuuuuut!
Lotta

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg