Hej på er! Söndag och vasaloppet!

Sitter i soffan med färg i håret och käkar mellanmål framför vasaloppet.

Har haft en tuff vecka denna vecka, väldigt mycket jobb och varit allmänt väldigt trött.

Har min krämiga äggröra från gårdagens frukost (brukar alltid göra rätt mycket så räcker det i några dagar – med värm försiktigt i mikron så den inte blir torr och hård – bar halv effekt och max 30 sek!) och en god knäcke med brie, min systers mumsiga päronmarmelad och mina rostade cashewnötter. Och kaffe!

Blåblommig kaffemugg med mellanmål på en mönstrad bricka

Så gott!

Idag blir hemma.skrotar-dag. Tömma skräp, sätta, bädda rent, spela Skitgubbe och Memory med barnen. Förebereda för veckan och därigenom också packa. Ska åter till Stockholm med jobbet. 4 dagar!! Kommer jag klara att vara ifrån familjen så länge… Klart jag kommer… men lite jobbigt är det!

Så klart ta jag med datorn så jag kan berätta om mina dagar för er!

Igår gjorde jag himla goda kebebspett på nötfärs. Jättegoda. recept kommer i separat inlägg snart! Bra tips till purékosten. Men stek dem då bara i ugnen, så det inte blir så hård skorpa på dem som jag gjorde igår, det kan vara tufft för en nyopererad mage! Serverade med pommes och tzatziki. (obs så klart är int pommes och sallad lämplig till purékosten, men det fattar ni va?!)

Vit tallrik, ett köttfärsspett, sallad, vit sås och pommes frites

Igår var jag på utflykt med farmor och barnen och sedan hade vi hemma-myskväll. Hade mensvärk utav he-te så det passade bra. Skönt att ha det ganska lugnt inför att jag åker iväg. Tankar upp lite kärlek och barnadoft… Maken har jobbat också denna helg, och då brukar vi ta det ganska lugnt.

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Vanor
Maria
0 26 september 2022

Vanor

Hej Veckorna rullar på, vi lämnar snart september bakom oss och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Eller jo...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.