Jag har kört detta någon gång innan och det har varit uppskattat. Så här kommer Ett foto i timmen från en helt vanlig vardag. Fick också tips om att bjuda på en matdag i bilder, så det kommer också inom kort. Men nu mina vakna timmar i foto:

Vardagar ringer klockan 06. Och 07 är det frukost för mig och mina pojkar. Maken äter senare. Ibland blir det kaffe med Movicol och citronfil. Men ibland blir det en smörgås. Som här: kaffe och grovt bröd med leverpastej och min mammas inlagda gurka. Det andra är till killarna.

Klockan 08 är pojkarna lämnade på skolan och jag kör till jobbet. Just denna dag skulle jag dock inte direkt till jobbet utan skulle till en läkare på morgonen kl 09.

Och efter läkarbesöket åkte jag och maken förbi ett café och åt fm-fika. Det var dags för det enligt min mat-klocka och jag tog en baguette med köttbullar som jag fick delat i två- Sparade andra halvan till en annan gång.

Klockan 11 började min jobbdag på riktigt. Hemmajobb vid datorn. Kl 12 lite drygt åt jag rester i soffan och kl 13 ser ni mig dricka min andra flaska vatten för dagen.

Kl 14 åkte jag märkligt nog till jobbet i Malmö. Skulle ha en intervju med en barnmorska mot kvällen så jag kunde inte jobba hemma hela dagen.

Kl 15 pausade jag i jobbet och beställde mat från Willys. Så gör jag varje vecka. Veckohandlar och hämtar upp matpåsarna på vägen hem från jobbet en vardag. Det är verkligen en tids-, penga- och energisparande åtgärd för mig varje dag!

Kl 16 tog jag mitt em-mellanmål. Ful sliten glasflaska men jag älskar mina glasflaskor och undviker plats så långt jag kan! En förberedd smoothie innan det var dags för intervju. Jobbade sedan kvar ett tag till på jobbe tinnan jag åkte hem igen. Klockan 17 missade jag ta en bild 🙂

Och klockan 18 åt vi middag hemma! Pasta med en ljuvlig kyckling i soltorkad tomat-sås som min underbara systerdotter hade klar till oss när vi kom hem. Mums vad gott!

Trött och gravid (som ni nu vet:-)) så pyjamasen åker på tidigt nu för tiden. Kl 19 ser ni mig i min mysiga Polarn och Pyret-pyjamas 🙂

Kl 20, sängen! Sista vattnet för dagen. Fotänden på sängen högt och maken bredvid. Här hittar du mig de flesta vardagskvällar!

Kl 21 var det godnatt men först hann jag äta mitt kvällsmål vilket var OERHÖRT tråkigt denna kväll. Men så blir det ibland. Tre digestivekex med smör och ost. Vilken variation! Vilken färg! Mmm Men gott ändå ju!

Det var en vardag hos mig! Ser det ut ungefär som hos er?

Stor kram till er!
Louise

 

 

5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.