Som ni kanske läste igår så blir detta ett nytt slags inlägg som jag tänkte bjuda på, då och då. En inblick i en dag hos mig. Första EFIT ut blir en Sjukdag! Så detta är från i fredags. Och igår kan ni läsa om första delen av dagen. Men här kommer resten!

Efter lunch bakade jag ut bullarna jag hade på jäsning. Och skådade min fina sockerkaka. Älskar att baka. Mest att laga mat. Men att baka börjar jag gilla mer och mer.

 

Klockan 14 kröp vi upp i soffan, min yngste son och jag. Filmdags och jag hade hoppats på att sova en stund. Men det gick inte riktigt. Min man jobbar hemifrån men har verkligen fullt upp så Ludvig har mest hängt med mig. Inte så lätt att sova med en pigg 4-åring så klart. Men vi vilade lite. Och katten Ossy kom också och sällskapade. Här drack jag också min andra vattenflaska för dagen! Nu var jag redan uppe i 1200ml.

Klockan 15

Min man känner mig verkligen väl. Han såg att jag började bli rätt låg av att bara vara hemma. Så vi styrde upp en liten utflykt trots min isolering. Jag tog med fika till oss. Naturligtvis nybakade bullar. Men också chiapudding till mig. Så körde vi iväg till en sjö i närheten av oss. Ingen annan var där så det kändes säkert. Men 30 min på en plats utanför hemmet var verkligen underbart kan jag säga! Och pojkarna hade kul, de hittade grodor och matade andungar med lite nybakade bullar. Lyxigt värre.

Klockan 16 var jag dock helt slut. Låg i soffan rätt länge. Somnade också en stund tror jag. 17.00 är en bild från en fantastisk bukett som jag fick av mina fina föredrar, som ”krya på dig”. Den står på köksbordet och gör mig glad. Så vacker.

Klockan 18 var det dags för middag. Maken köpte grillad kyckling och baguette och vi åt med grönsaker och lite potatissallad framför TVn allihopa. Så gör vi alltid på fredagar. Någon slags plockmat framför TVn tillsammans. Mysigt med traditioner tycker jag.

Klockan 19 sorterade jag lite gamla foto och papper. Även en bra isolerings-syssla. Sortera. Har redan sorterat vår ”skräplåda” i köket (en sådan har väl alla??) och ett linneskåp med lakan och handdukar. Och där på fredagskvällen sorterade jag lite annat. Ganska mysigt tycker jag.

Trött!

När klockan inte ens slagit 20, låg jag i sängen. Nattade min Ludvig som fick somna i vår säng. Han älskar solglasögon och brukar ofta somna med ett par på… Jag själv somnade inte, men tittade på 50-talsdeckare på Netflix; Maria Langs Crimes of passion. Har ni sett dem? Så underbara filmer, finns nog 6 st tror jag. Verkligen att rekommendera!

Klockan 21 gick jag upp. Städade i köket lite, hällde upp min sista flaska vatten för dagen. Och drack i soffan. Måste byta viloställe då och då ju!

Klockan 22 var det lite försenat kvällsfika. Brukar oftast äta det kring 21. Men var inte direkt hungrig. Två mackor med goda pålägg och en bit sockerkaka blev det. Orkade inte allt. Ofta är det så, ögonen orkar mer än vad magen gör. Men det gör ju inget. Är rätt bra på att stoppa i tid, nu för tiden.

Så där mina vänner. Det var mitt första EFIT-inlägg, uppdelat i två.. Vad tyckte ni? Är detta något ni vill se mer av då och då? Kanske en EFIT-jobbdag, EFIT-en festkväll osv… Vad tycker ni?

kram på er!
Glöm inte bort att tvätta händerna och hålla distans. Alla drabbas inte så lätt som jag!

Louise

 

11+

Kommentarer

Vilka underbara inlägg! Vill gärna se fler av detta slag!
Hoppas du kryar på dig snabbt nu!
Kram Jenny

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.