Hej på er! Fredag och jag ligger i soffan trött efter en lång men skön arbetsvecka. En gosse sover redan. Den andre är nog snart på gång. Och jag och maken ska krypa ner i vår underbar säng, höja huvud- och benänden och äta kvällsfika i sängen medan vi kollar någon film. Urmysigt!

Veckan har varit händelserik.

Den har bjudit på promenader i vårt område med diverse blomsterprakt. En tur i barnvagn för min del. DET hade inte gått för 45 kilo sedan, det kan jag lova! Haha.

Det har också varit skolavslutning för min äldste son Oscar, han syns lite där körande mig i vagn! Jordgubbstårta blev den traditionella fikan efter det. En finne på hakan har förföljt mig hela veckan, men vad gör det 🙂

Och intåg av sommarmat på hemmamenyn.

Älskar sådan här mat. Stekt lax, stekt nypotatis och en kall dillsås. Aaaahh, är det inte det ljuvligaste som finns på en tallrik? Den serverades på nya assietter som jag köpte på IKEA i veckan. Tröttnat på de assietter jag hade. De var liksom för stora, så dessa var helt perfekta. 18 cm i diameter och verkligen perfekt som mattallrik för min minimage men också perfekta till dessert för alla, såsom tårta! Och de kostade 5 kr/st. Helt knäppt billigt!

Har också jobbat hela veckan. Jobbar ju på en Barnmorskemottagning i Malmö och precis utanför vår där ut till vår utegård, så har en duva legat och ruvat på ägg i flera veckor. Och nu i veckan så kläcktes äggen! Hon valde en plats nära oss Barnmorskor och Barnsjuksköterskor 🙂

På tal om sommarmat.

Kokt kall nypotatis är ju bara så gott! Med en stor klick smör och lite flingsalt på. Alltså… Detta är precis sådant här som gör att jag njuter mer av mat nu efter operationen. Kan hiva i mig en potatis med säkert en msk smör och bara njuta… Förr tog jag inte ens så mycket smör, men skämdes ändå. Nu? Skiter jag i att skämmas. Det är ju så gott… Livet är faktiskt mer njutbart nu för tiden!

Ler också gott när jag går förbi sådana löpsedlar nu för tiden. För det första så ler jag för det är så löjliga. Det funkar ju inte… Men ler också när jag inser att ingeting sådant gäller mig längre och att det är ganska fantastiskt!

Nu får ni ha en härlig kväll mina fina. TACK för de fina lovord jag fick på mitt ”dålig inspiration”-inlägg. Ni är för gulliga. Så klart kommer jag fortsätta blogga. Jag älskar ju det här. Men behöver lite nytändning ibland.

Nu tar jag mig lite ostar och oliver och avslutar fikan med en liten bit jordgubbstårta från igår. Gött va?

Kram på er!
Louise

 

 

3+

Kommentarer

Vilket inlägg! Så spännande att läsa!
Sammanfattning av den gångna veckan…… det bästa inlägget enligt mig.
👍🏽👍🏽👍🏽

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot