Hej på er!

Har ni en fin morgon? Jag sitter i soffan med datorn i knät, en kaffekopp nära och TVn på i bakgrunden. Har en dålig morgon. Fin helg i övrigt men idag har jag lite söndagsångest. Vet inte riktigt varför…

Så kan det ju vara ibland. Igår var det födelsedag här i huset, min äldste son Oscar fyllde 8 år och vi firade honom rätt bra tror jag. Efter en ordentlig frukostbricka med sång och paket så åkte vi till lekland med pojkarna. Oscar fick ta med sig sin kompis också.

Det var en fröjd att springa efter min 3-åring måste jag erkänna. Inga begränsningar. Max 80kg-skylten log jag åt… Inga problem där längre…

Skylt med Max 80kg på

 

Likaså rutschkanorna. Fick lätt plats med höften och benen och swischade ner utan bekymmer…

Satt och vilade en stund i en fåtölj och ytterligare ett exempel på hur det är att vara av normal vikt nu för tiden. Drar upp mina ben och sitter i skräddarställning där i stolen… Det hade ju inte alls gått för 45 kg sedan.. Mellanmålet var lite oliver och parmesanost och mitt kaffe.

Bild på ben som sitter i skräddarställning i en stol

Det är verkligen en frihet, att inte ha några kroppsliga begränsningar på detta sättet. Ni alla (som är eller varit där) vet ju att det finns tusen sådana begränsningar som överviktig. Tusen situationer som man helst inte vill sättas i. Men nu bara lever jag… bara finns… utan massa tankar på ”om jag kan” ”tänk om jag inte kan…” osv.

Det är den allra största friheten med denna viktoperation. Friheten att bara finnas…

Bild på Louise i randig tröja, uppsatt hår, glasögon, lekställning i bakgrunden

Idag blir det undanplockning av diverse kalasdisk för igår kväll hade vi kalas här för släkten. Med köttfärssås och spagetti. Och pannkakstårta och hembakade semlor. Och massa rödvin… Kanske därför jag har söndagsångest 🙂

Har lite skrivkramp och dålig inspiration kring bloggen. Uppdaterar Instagram dagligen men bloggen ha jag inte mycket idéer till.. Tycker att allt jag skriver blir så bläää… och tänker att jag redan skrivit allt… alltså jag känner inte att jag har något nytt att komma med… Så just nu ligger jag lite lågt, ger inte upp, är bara lite trött på mina egna ord just nu.

Ha en fin dag.. Jag ska försöka pigga upp mig lite… 🙂

kram på er!
Louise

Kommentarer

Take care! Samla nya inputs, dom du skriver bara var.
Tycker det är Nice att du oxå ”bara är vanlig lixom”
Tycker du skriver bra inlägg! Så det så?
Kram

Jag tror att många med mig får stor inspiration av vad du skriver. Din glädje och entusiasm lyser igenom och dina praktiska tips och idéer är bara att tacka för och ta emot.

Fullt förståeligt om inspirationen försvinner emellanåt.
Men det är nog många fler som läser än kommenterar och som uppskattar det du gör.
Din feed är oerhört informativ och inspirerande iaf för mig.
Prova att skriva ett par kortare inlägg/dag än 1/2 långa?

Tack Heidi, det var gulligt skrivet! Det var ett bra tips, har så svårt att skriva lite bara ? men jag ska försöka det! Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.