Hej på er!
Har ni haft en fin dag? Det har jag. En härlig jobbdag faktiskt. Det var ett tag sedan jag gick hem utan andan i halsen så det kändes skönt. Älskar mitt jobb fullkomligt men de senaste 2 mån har det gått i raketfart så det är skönt med en ”vanlig” dag ibland 🙂

Helgen som gick bjöd på byggande med hjälp av man barn (njae…hjälp vet jag inte men vi var ute tillsammans den mesta av tiden…)  Håller på att snickra ihop en receptionsdisk till mitt jobb faktiskt. Snart färdig!

Helgen bjöd också på en helt fantastisk kväll hos en vän. Vilken kväll!

Vi var sex tjejer och Maria hade lagat en vansinnigt ljuvlig middag. Och massa vin därtill.

Till förrätt hade hon gjort några filodegsrullar med ost i som man doppade i en röra på crême fraiche, stenbitsrom, hackad rödlök och dill. Alltså det var så gott, ni fattar inte… Det var så gott att jag helt glömde bort att fota… Men ska jag ska be om receptet och återkomma en dag när jag gör det själv! Så gott!

Och det var en ganska lång tid mellan dessa ljuvliga rullar och middagen sedan, perfekt för en minimage som jag. Perfekt paus. Middagen var champagneångad torskrygg på svamprisotto, kokta primörer och baconbitar.

Aj aj aj så gott det var! Vilken kock hon är!

Åh fy vad mycket vin jag drack. Det var första gången sedan Sleeven som jag faktiskt var full. Det gick fint, inga problem, men Hujedamig vad trött och seg jag var igår söndag. Jaja. Kontraster är ju bra. En lördag på topp och en söndag i myskläder och skallebank. precis som livet ska var ibland, eller hur?!

Ha en fin kväll! Du är viktig, glöm inte det!

kram

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Vanor
Maria
0 26 september 2022

Vanor

Hej Veckorna rullar på, vi lämnar snart september bakom oss och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Eller jo...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.