Hej på er! Soffläge här hos mig. Alla andra inklusive katten sover! Jag väntar uppe.. ska nämligen överraska min bästa vän vid midnatt. Imorgon fyller hon 40 och jag ska börja firandet med buller och bång på dygnets första minut.

Vågar skriva detta här för jag tror inte hon är inne här och tittar (hoppas hoppas 😄). Men jag har packat ner presenter och ballonger och tre-våningsfat med goda snittar. Bubbel och serpentiner ! Hon är nyskild och hennes barn är fortfarande små så jag tar mig an rollen som festfixare. Älskar henne och älskar att fixa och planera. Så det blir toppen! Men mycket logistik denna dag imorgon kan jag lova 😜. Men det kommer bli toppen! Ska visa er till helgen!

På tal om förbereda och fixa, så vet ni ju att som överviktsopererad så är det mycket tid varje dag som går åt till matförberedelser och burk-fixande. Så är det! Som den älskvärda fru så brukar jag även fixa matburkar till min man. Men döm om min förvåning när jag hittade att han ”gömt” två matburkar fulla med ouppäten mat utanför dörren i carporten. Antagligen för att han inte ville jag skulle hitta dem 🤣🤣. Han tänkte nog smuggla in dem.. men tji fick han!

grrrr 😖 🤣 inga mer burkar till honom. Får hålla mig till att göra burkar till mig själv. Haha. Bara så ni vet så fick jag reda på anledningen.. de låg kvar i bilen utan att de kom in i kylen på jobbet. Och så blev de kvar… två gånger!

Nu får ni snart sova gott.. kram på er och tack för allt stöd just nu när jag har det lite kämpigt!

Louise

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.