Hej på er. Hur mår ni denna fredag?

Jag mår helt ok. Först ”helt ok” på många veckor. Ska berätta för er om hela resan, en annan dag. Men låt mig bara säga att ibland kommer livet emellan och vi kan inte styra över allt. Och då blir det till att släcka bränder till höger och vänster och ta en sak i taget.

Men måste erkänna att jag inte alltid är så bra på att ta en sak i taget.. Oroar mig oftast. Är rädd att något kommer bli fel. Oroar mig för småsaker. Och blir alltid rädd att något kommer gå åt fanders..

Sådan är jag. Kämpar på att bli mer ”det ordnar sig…” ”det kommer lösa sig…” men samtidigt så är man ju den man är.. Svårt att ändra.

Nu idag känner jag plötsligt igen mig!

Flutit ovanför i många veckor nu. Men idag är jag Louise igen. Kan skratta och mår bra utan att ha ont i magen. Sitter just nu med datorn i knät. Vin i glaset och en rörläggare och en make framför mig som installerar diskmaskin och vask.

Imorgon kan jag alltså brygga mitt kaffe i i köket. Och värma mjölken i micron.

Kalkonmiddagen får vänta lite till men jag kan så smått flytta in i köket och det är något jag väntat på länge. Att få välja i vilken låda vad som passar bäst. Och flytta runt och känna på, vad som blir bäst. Detta lever jag för! Har alltid älskat att flytta. Att packa är inte så kul men att packa upp? Bäst jag vet i hela livet.

Så nu har jag en underbar helg och vecka framför mig.

Att ”bo” in mig i nya köket och känna av hur allting kan bli bäst.

Bjuder på lite bilder på köksrenoveringen på väg… Så kommer slutresultatet en annan dag!

Ha en underbar helg mina fina! Jag finns här om ni behöver mig!

kram

Louise

9+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.