Godmorgon! Är det bra idag?

Jag mår utmärkt. Solen skiner och vi är lediga lite extra idag! För idag tar min systerdotter studenten och vi ska fira henne hela dagen lång!

Idag vaknade jag tidigt. Ligger i soffan nu och har precis ätit ett minimål. Jag har nämligen märkt att det inte riktigt fungerar optimalt med frukost för mig på lediga dagar.

På jobbdagarna funkar det fint för då tar jag något lätt, ofta Movicol/Lacrofarm mot trög mage utblandat i vatten och yoghurt så det blir som en liten yoghurtdrink. Den dricker jag vid 6.30. Sedan äter jag igen kl 9.30. Ett knäcke m pålägg. Perfekt för mig!

Men när jag är ledig så blir det inte lika bra. Då dröjer det oftast en ganska lång stund innan det blir mat. Och så är jag så sugen så det blir oftast kaffe och äggröra och macka. Även om inte portionen är så stor så blir det för mycket.

Macka, äggröra i förgrunden. Ett tänt ljus och kaffe i bakgrunden

Orkar inte så mycket och blir lätt illamående 😞. Så idag provar jag något annat!

Idag började jag med 0,5dl grekisk yoghurt m kanel och några skivor banan.

Kändes bra! Nu väntar jag minst en timme innan jag äter lite mer så ser vi hur det går! Kommer med uppdatering!

Kram och ha en fantastisk dag!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg