Träna… alltså det är ju så tråkigt. Alltid tyckt… Kommer aldrig tycka det är kul tror jag. Provat det mesta. Gym, olika pass, spinning, cykla på motionscykel hemma, pilates, yoga, simning, löpning..

Alltså det går inte. I våras var jag grymmare än jag någonsin varit. Satte igång med löpning och höll i det i cirka 8-10 veckor. Var duktig, måste jag erkänna. Men biten? Det blev jag aldrig. Kände mig nöjd efteråt men aldrig som många beskriver..: att det känns så skönt efteråt. Tycker inte ens det. Tycker det är tröttsamt och svettigt.

Se så glad jag ser ut…Borde kanske ta mig dit igen?

Fy vad hemsk jag är va? tänker att jag ska ha massa inspiration här på denna bloggen men i detta avseende får ni det inte… Rätt skönt ändå… Att man kan gå ner 43+ kg utan att träna. För det har jag gjort. Hade löpningen som sagt, i någon månad under våren, men förutom det har det mest blivit vardagsmotion form av promenader och simning då och då.

Har lagt ner mina ambitioner nu. Orkar inte.

Fast… egentligen skulle jag vilja ha mer muskler. Har gått ner allt jag vill gå ner, men vill ha lite mer formade ben så det hade ju inte skadat. Och skinnet kanske drar ihop sig mer om man tränar på gym. MEN JAG ORKAR INTE!

Kanske får jag köpa min app; 7 min workout, som cirkelträning hemma. Det är nog det enda som jag klarar av att sätta igång med. Peppa mig…behöver pepp.

Kram på er, från slappa mig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg