Hej på er! Söndag idag och snart jul!! En dryg vecka till. Inte klokt ju. Men väldigt härligt! Vi kommer fira hemma hos oss i år med familjen på min mans sida. Kommer bli urmysigt.

Ja, borde alla överviktiga operera sig? Hmm, den är ju så svår, den frågan. Spontant så säga jag JA för jag är ju så himla lycklig öven denna chans som jag fått och vill att alla ska få samma chans. Men det finns ju så klart en massa personer där ute som inte riktigt har så lyckosamt resultat som jag har fått. Så det måste man ju tänka på. Och så klart finns det människor som ”klarar” gå ner sin övervikt utan operation. Men ändå så säger jag JA.

Jag går faktiskt runt och tänker det hela tiden. Ser överviktiga människor på stan. Ser och känner igen mig i dem. Och vill bara gå fram och krama och skrika: GASTRIC SLEEVE! Låter ju inte riktigt klokt, tur jag har hindrat mig själv alla gånger för annars har jag nog åkt på en propp.

Men jag vet ju. Jag vet ju hur svårt detta är. Hur dessa problem går hand i hand med oss hela livet. Hur alla besvikelser över dieter som man inte klarar hålla samlas i en enda stor ångestklump i magen. Så jag vill verkligen att fler och fler ska får denna chans som jag fått. Chans till hälsa, styrka och ångestfritt liv.

Förresten, läste att min läkare och sjuksköterska på Aleris blivit intervjuade av SVT Nyheter och överviktoperationer och det kommer sändas i mellandagarna. Håll utkik!

Det är ju inte för inte att två av mina allra närmsta har beslutat sig för att även operera sig med Gastric Sleeve. En gjorde det 6 mån efter mig och en väntar på sin operation nu till våren 2019. Har alltid sagt till de båda att de måste själva läsa på om allt och bestämma sig helt själva, de kan inte bara låta mina resultat ligga till grund för deras beslut. Men de ser ju hur jag mår. Hur mycket detta har förändrat mitt liv. Alltså detta är verkligen inte en viktminskning för mig. Detta är ren tut sagt en grym livsförändring.

Louise i vit topp m volanger, rött läppstift

Vad säger ni? Ska alla överviktiga operera sig? vad tycker ni?

Kram och ha en fin söndag!
Louise

Kommentarer

Haha, återigen känner jag lika… vill oxå springa fram till överviktiga människor och berätta om hur fantastiskt bra man kan må… 3 år sedan min op, och nästan -50 kg…. 7 januari är jag inplanerad på cftk capio i Sthlm för bukplastik…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg