Godmorgon i stugorna! Är ni vakna?
Har ni höstlov eller är det jobb och skola som vankas? Här är det jobb för fullt i två dagar till och sedan är det lite lovkänsla, hela familjen!

Helgen har bjudit på mycket mys, ni kan läsa med här!

Bloggat rätt länge nu…

Men idag bjuder jag på bildkavalkad från vår Bloggträff i fredags. Vi är 7 bloggar som skriver här på Levdittliv.se. Från början bloggade jag på egen adress. Men så blev jag inbjuden att vara med här och hoppade gärna på. Har ni bloggat i 1,5 år men 1 år på denna portal. Trivs som fisken i vattnet!

Vi träffades även i våras. Och nu var det exakt 1 år sedan vårt första inlägg, nämligen Sofies, här på sidan! Så kul!

Vi bjöds på inspiration, tips för bloggandet av en tjej som jobbar med ”branding”. Så himla kul! Nu när man har bloggat ett tag så har dessa frågor kommit upp för mig. Är det rörlig två min sida? Kan man följa en röd tråd utifrån vad jag vill förmedla? Är det tydligt? Vill man läsa det jag skriver?

Så för mig kändes det toppen att få lite feedback i detta ämne!

Vi bjöds på så gott förmiddagsfika, nämligen små knäcketrekanter med Sourcream-smak och chilihummus.

 

Mums säger jag! Köp hem och prova. Nästa gång jag är i affären ska jag köpa hem ett gäng!

Och vi bjöds på tårta!

Levdittliv 1 år!

Lunch

Dagens huvudmål åt vi på Brasseri Lipp på Avenyn. Lax med potatis och räkröra valde jag. Men orkar inte alls. Men det är ju inte fara, eller hur?! Jag tog med resterna i en låda och det blev dagens kvällsmat på tåget hem. Man måste vara smart!

Sedan fick vi veta lite spännande nyheter och fick träffa baricols nya dietist Laura som jobbat med överviktsopererade i USA i över 12 år. Så spännande att höra om hur det är i USA, där är det mer fokus på patienten tycker jag. De får mer stöd inför en operation och mer stöd efteråt. Kan berätta mer om det en annan gång, om ni tycker det vore kul?

Eftermiddagen

avslutades med AW på Convendum. Och sedan sprang jag till tåget hem, jag gick lite tidigare än de andra. Men jag längtade hem till barnen och maken och familjemys. Så vid 19 var jag hemma i Skåne igen! Och somnade gott redan vid 21, helt trött! Men glad!

 

 

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.