Hej på er!

Har ni en fin fredag?

Jag är ledig igen efter att ha jobbat en dag igår. Himla lagom arbetsvecka måste jag säga 🙂

Vi har lite bekymmer med bloggens bilder, teknikerna jobbar på det men det kommer nog dröja några dagar till innan problemet är löst. Och fram tills dess så väntar jag lite med inlägg. Jag tycker att blogginlägg ska innehålla mycket bilder. Jag själv älskar att läsa bloggar med mycket bilder som kompletterar texten, så därför så avvaktar jag lite med härliga inlägg tills det har löst sig. Men jag finns här ändå. Förbereder massa inlägg till er som ni ska snart få! Kommer bland annat att bjuda på rädslor under viktresans gång och min premiär för Crock-pot!

Jag finns på Instagram @livmedsleeve, så släng iväg en kommentar där om ni undrar något så länge.

Ha en underbar fredag!

Ta hand om varandra!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg