Hej alla fina!

Det finns så många extremt härliga känslor som medföljer min Sleeve och min viktnedgång. Ja visst, att minska i vikt och bli smalare är ju onekligen väldigt härligt. Men det finns andra små saker som ger så härliga känslor i kroppen.

 

En härlig sak att ett par väldigt tråkiga shorts numer hänger på höfterna. Förra sommaren fick jag inte dem över knäna!

En annan härlig sak är att när man ska åka till affären en lördagsmorgon för att handla bullar så slänger man bara på sig en klänning, struntar i BH och behöver absolut inga leggings. Den är en VÄLDIGT härlig känsla!

 

 

En riktigt fantastisk och hälsosam sak är att jag numer kan jogga. Aldrig hänt tidigare… Jo joggat en lyktstolpe kanske men inte mer än så. Det är fantastiskt eller hur?

 

Vet ni en sak till? Jag kan nu stå på stranden alldeles så här. I en bikini och jag bryr mig inte om hur jag ser ut eller hur andra tycker jag ser ut. Det är riktigt härligt!

 

 

Åh.. detta är härligt, att sitta i skuggan och läsa och titta ner och se två fina ben. Att man tittar ner och gillar det man ser.. Härligt värre!

 

 

Jag gillar också detta vansinnigt mycket. Att jag står i en väldigt tajt klänning och bara finns. Inga leggings (märk väl..leggings har varit min akilleshäl. Jag har alltid haft det för att jag var tvungen för att inte få skav/brännsår mellan låren, inte för att jag har velat eller tyckt det var snyggt) utan bara en fin klänning på mig, rakt upp och ner.

Där har ni några av de bästa känslorna efter en Sleeve. De gör mig smålycklig ungefär 25 ggr på en dag. Och det är exakt lika många gånger som jag tidigare blev ledsen på en dag!
Så det så!

 

(9 mån efter op -38kg)

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.