Japp! Här sitter jag i mysbyxor, dricker champagne och skriver till er! Inte så jättesynd om mig eftersom jag dricker champagne. Men ändå. Skull egentligen befunnit mig på Skansen Spa i Båstad med min man som fyller 41 idag. Bara vi två. Spa och middag och njuta i kubik. Och sova länge och frukost imorgon. Barnen skulle vara hos min bästa vän Emma. MEN!

En timme innan vi skulle åka så ringer förskolan. Ludvig (min yngste) hade feber… Bara att släppa jobbet och hämta hem den varma lite gosige gossen! Så kvällen och dagen blev inställd. Lite grät jag, det måste erkännas. Men vad göra? Inget. Lägga om planerna. Maken köpte, som sagt, en fin flaska champagne och svensk Oxfilé. Och så har vi en härlig em och kväll hemma.

Ska laga en potatiskaka och rödvinssås till. Det viktigaste är att vi har varandra. Men det hade varit så mysigt att komma iväg vi två! Men så klart, spa kan vi göra en annan dag. Ludvig mår ok, ligger nedbäddad och jag ska snart börja med middagen.

Vad gör ni ikväll?

Det är jag alltid nyfiken på. Vad gör just DU nu när du läser här? Igår var jag med på event med Baricol! Föreläste om min viktresa och hur man kan tänka kring graviditet och överviktsoperationer. Superkul! Så härligt att se massa ”följare” på skärmen! Som jag sa igår, hade jag inte älskade mitt jobb som barnmorska på Mama Mia så hade jag velat jobba dagligen med vården kring överviktsoperationer.

Vad jobbar ni med?

Jag önskar verkligen alla att ha ett jobb som man älskar. Jag ÄLSKAR mitt jobb. Att vara ledig är så klart underbart. Men ändå så längtar jag till jobbet varje måndagsmorgon, och det är få förunnat!

Nu ska ni ta hand om er! Jag ska göra potatiskaka, lyssna på musik och umgås med den snyggaste, underbaraste och snällaste 41-åringen i världen!

kram

Louise

 

 

4+

Kommentarer

Va underbart o va barnmorska!
Även jag älskar mitt jobb, som Personlig assistent! Första gången jag riktigt trivs med att gå till jobbet! 🙏

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.