Hej på er!

Ni som läser här vet ju att min mage är det enda som är lite sisådär efter min operation. Hade problem med förstoppning i båda mina graviditeter och har väl egentligen aldrig varit perfekt regelbunden i det avseendet. Min senaste graviditet 2015 gjorde att jag blev sjukskriven i graviditetsvecka 25 för att jag fick vansinniga hemoroijder. Alltså nu menar jag inte några söta små flikar i gumpen, utan centimeterstora knutor som vällde ur mitt babianarsle. Inte kul ska jag säga!

Blev i princip

sängliggande de sista 15 veckorna i graviditeten och 1 år efter min operation så var jag tvungen att genomgå en operation för dessa hemroijder. Inte kul. Det var det värsta jag någonsin gjort. Smärtan som höll i sig cirka 2 veckor efter operationen var inte nådig. Tänk er att gumphålet är ett enda stort köttsår och så ska du ändå bajsa därigenom 5-6 gånger på en dag.

Ursäkta min målande bild men vill bara ni ska förstå… För detta har nämligen gjort mig LIVRÄDD för att bli förstoppad och uppleva samma känsla igen!

Efter Sleeven så var jag hård i magen direkt.

Gick på Cilaxoraldroppar och tog lavemang. Så fort jag fick lov, så började jag med Movicol (eller egentligen Lacrofarm som smakar bättre, läs mer här) och har tagit det regelbundet sedan dess.

Jag har provat att sluta. Det går inte. Har provat Magnesiumtillskott som kan hjälpa vissa. Men inte mig.

Jag har provat det mesta.

Men Lacrofarm är det som fungerar och det gör ju att jag är rätt så tacksam.

Så länge det gör att jag går regelbundet på toa, så är jag glad. Men när Baricol kom med sin chiautmaning så blev jag onekligen lockad…

För att påstå att det är kul att ta Lacrofarm regelbundet är att ljuga. Dyrt, rätt halväckligt (även om jag hittat en bra rutin för att få ner det) och ständig oro för att det plötsligt slutar fungera. Så finns det en möjlighet att få slippa så hittar jag gärna den. Så jag gick in i utmaningen med hull och hår.

Imorgon berättar jag om utmaningen och varför det tyvärr inte fungerade för mig..

Kram och ha en fin lördag! Vi fortsätter att krya på oss här hemma.

Louise

6+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.