Hej!

Jobbar ni eller har ni semester?
Vi är lediga och ta varje dag som den kommer. Började ju med bästa resan någonsin. Åkte dag två på semestern och kom hem efter en vecka. Bästa starten! Sedan nu är vi hemma och skrotar. Dagsutflykter och bara hemmahäng. Underbart.

I Frankrike blev det mycket bad. Älskar att bada, är verkligen ett baddjur och kan bada nästan var som helst. Har inte så mycket krav på att det måste vara ås varmt heller. Kan vara i, i timmar! Och mina barn är samma. Min man är inte lika badtokig som vi, men det gör ingenting. Nu är min yngste son Ludvig snart 4 år och det gör skillnad. Nu kan man liksom bada ihop utan bekymmer. När han var yngre så var det lite väl mycket ”passa” så då blev det svårt att bada och simma och leka med äldste sonen Oscar. Men nu var det verkligen perfekt!

Poolen var ljuvlig

Stor och ren och uppvärmd. Så fast luften var lite kall ibland, så var vattnet varmt och härligt!

Kaffet och vattnet var med så klart. Och en röd näsa av solen 🙂

Tänk att man har en badkropp att vara stolt över nu för tiden. Det har aldrig hänt tidigare!

Visst, låren är rätt mjuka och sladdriga. Men vad kan man göra? Bara att acceptera. Och kanske att börja träna, haha… Men eftersom jag gått ner 45 kg och inte tränar, så duger de alldeles utmärkt!

Och det är faktiskt bara rumpan och låren som är sladdriga. Vet inte varför, men mina överarmar är rätt starka trots all icke-träning. Även magen är fin. Eller vad tycker ni?

Jag hade turen att inte ha så mycket övervikt på magen (fast på slutet blev den ändå rätt stor…) Och mina två graviditeter har inte givit mig massa bristningar på magen. Tror annars att det är lätt att den blir sladdrig efter viktnedgången. Men jag har haft tur.

Sedan är det ju helt fantastiskt att mina fem ärr på magen efter min Gastric Sleeve läkt så fint. Kan inte ens själv se två av dem, ser bara de största tre. Och ett av dem är i naveln så det syns inte heller, om man inte tittar in i naveln. Helt otroligt egentligen!

Ser ni ärren?

Är så stolt och tacksam ska ni veta!

Stolt över mitt hårda jobb. Både under viktnedgången men också vareviga dag nu för tiden. Och tacksam! För att jag fick göra denna Sleeve som gjort att det hårda jobb jag gör fungerar och helt ärligt, inte är så hårt ändå! Så tacksam!

Var stolta och tacksamma ni också. Alla vi gör ett fantsatiskt jobb varje dag, opererad eller ej!
Så det så!

Kramar till tusen!

Louise

 

 

Kommentarer

Vilka härlig bilder Louise!! Man blir glad av att se dem och dig 🙂 Ser inte alls dina ärr faktiskt, riktigt fin mage har du. Jag har inte gått igenom en graviditet, men om man ser min mage skulle man kunna tro det. Jag har massa bristningar pga den stora viktuppgången och jojo-andet förut, så ärren efter min GBP gör varken till eller från tycker jag. De läker fint, även om magen är lite tigerrandig, det får vara så. Är glad och stolt ändå. Tack för din inspiration och njut av din fortsatta semester. Själv jobbar jag på i 3 veckor till innan det är dags för mig. Kram

0

Tack. Ja men även tigerränder vittnar ju om saker vi varit med om, bra och dåliga. Precis som rynkor och ärr, eller hur? ☺️
Kram på dig
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg