Jag har alltid varit stor. Inte alltid tjock men alltid stor. Även som barn. Alltid känt mig stor. Större. Bredare. Tyngre.

Det är så märkligt att nu plötsligt vara liten….

Andra säger uttrycket ”liten” till mig men jag vet egentligen inte om jag kan hålla med. Känner mig inte liten. Känner mig konstigt nog fortfarande stor. Konstigt.

Jag förstår så klart att jag inte längre är stor. Ser det på foto. Märker det i kläder. Herregud.. Jag går runt i toppar i strl S nu för tiden. Så klart är jag inte stor. Men det går liksom inte in…

Kan på sin höjd erkänna att jag är normal. Men liten? Går inte att acceptera.

Detta är jag innan operationen.

Vägde inte mitt max där men bra nära.

Detta är jag idag:

Denna bilden är så märklig. Jag ser ju hur liten jag ser ut. Bred? Inte överhuvudtaget. Märkligt liten. Till och med smal.

Går inte att få in att det är jag nu.

Här är en bild till:

Till och med mina ben ser rätt smala ut… Mina ben är mina akilleshälar. Alltid varit och nu likaså. Kan liksom acceptera att jag är smal upptill men benen känns tyvärr lika stora som alltid. Nej jag vet, de ÄR inte det, men det känns verkligen så.

Jag kan inte förklara, det bara är så. Kanske om några år, att jag kommit till en annan plats i mina tankar då? Jag vet inte…

Så helt liten känner jag mig inte. Men på foto så ser jag ju att jag är liten. Känner mig också rätt liten numer i min mans famn. Där har jag alltid känt sig så hemskt stor. Känner mig liten i bilsätet. I soffan. Känner mig liten om jag t ex kramar om någon.

Lika svårt som jag tycker det är att acceptera att det är jag på bilderna ovan..lika svårt har jag att acceptera att jag tidigare såg ut så här:

Det går liksom inte att få in i huvudet… Konstigt det är med kroppsuppfattning…

Nu får ni ha en ljuvlig fredagskväll. Det ska jag ha!

Kram på er!

Louise

 

Kommentarer

Hej Louise!
Följer bloggen och inspireras så av Dig.
Jag gör min gastric sleeve den 19/2, och jag undrar hur du upplevde de första dagarna? När vände det mindre bra måendet för dig? Kände du någon tveksamhet efter ingreppet? Vi har en liknande vikthistoria och jag vill så gärna att detta ska vara det rätta! Tack för allt du delar! ?

Hej! Jag mådde dåligt operationsdagen, sedan har jag bara mått bra! Lite ont och svårt att äta första dagarna, lite svag och trött, men annars har jag bara mått bra! Heja dig!!

Har aldrig tvekat, var så klart nervös precis innan men alltid varit säker efter mitt beslut! Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.