Hej! Sovit gott? Jag njuter av lediga dagar. Igår byggde vi en grej till mitt jobb, hela familjen. Härligt att göra ett projekt ihop, alla fyra. Ludvig, vår yngste börjar bli så stor nu (3,5 år) så att man verkligen kan göra saker ihop. Underbart!

Idag är det Kalvinknatet (springlopp för barn) för pojkarna och vi ska ha picknick och göra hela grejen som en familjedag. Underbart! Även jag ska springa (tillsammans med Ludvig), ska uppdatera om det senare!

I fredags berättade jag ju om vågen och hur känslorna varit och är kring den. Och en sak som slog mig efteråt att jag måste berätta igen om ett härligt delmål som jag nådde under viktresans gång.

Att jag plötsligt insåg att jag hade gått ner mina två barns vikt. De vägde 38,6kg tillsammans och jag hade precis gått ner det. Underbar känsla va?

Det hände cirka 9-10 mån efter op. Kul med sådana lite annorlunda mål.

Ha en ljuvlig dag idag och ta hand om varandra!

kram på dig

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg