God förmiddag på er!

I fredags kom jag alltså i mål. 75 kg och normalt BMI, eller om jag ska vara ärlig. ..Nästan… 25,5 tror jag det blir så om några kilo blir det normalt på riktigt 🙂

Jag har fått många heja-rop på sociala medier och i verkligheten. Det är fantastiskt! Inte känt mig så nöjd över något i mitt liv faktiskt. Så klart har mina barn gett mig mer glädje och dagen jag träffade min älskade man har förändrat mitt liv på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt! Så de händelserna spelar ju i en annan liga… Men detta är något jag själv åstadkommit och jag är vansinnigt stolt.

Mitt mål från början var ju 80 kg. Nu står det 75 och jag har börjat snegla på 70… Känner mig snygg, stark och glad. Men det hade varit kul att bli smal på riktigt. Tycker att kroppen är fin och duger helt perfekt men vaderna och låren är rätt kurviga och det hade varit kul att få dem smala. Att kunna ha stövlar i höst (det har jag aldrig haft) och smala jeans. Och dessutom att ha några kilo ”till godo”. Missförstå mig rätt, jag kommer aldrig tillåta mig att gå upp i vikt igen men livet innebär ju cykler och saker händer som påverkar vikten för alla. Och över 75 vill jag ALDRIG gå, så då hade det kanske varit skönt att ha några kilo att spela med.

Men jag lovar mig själv innerligt att jag kommer inte bli besviken om det inte trillar längre ner nu. Jag duger fint!

Jag firade min målgång med att beställa en efterlängtad bricka till mig som en present. Jag älskar brickor. Och just nu älskar jag blå-vitt. Så det fick bli en fantastiskt stor bricka och den kommer jag ha mycket glädje av, tror jag! Just nu står den som prydnad, så att jag kan njuta av den även när den inte används.

 

Hela familjen var hos vänner på em/kvällen i fredags och det bjöds på den mest fantastiska dagen ni kan tänka er. Den började på stranden i långgrunt varmt vatten. De hade med solstolar så vi satt i vattenbrynet och bjöds på rosévin och kunde prata och umgås med barnen lekande och plaskande omkring oss. Helt fantastiskt.

 

Sedan var det fantastisk grillmiddag hos dem, kaffe och glass och vi satt ute hela kvällen tills det mörknade. För mig; en helt perfekt eftermiddag och kväll och den kommer sitta i mitt minne för alltid. ♥

Lite fundersam är jag nu… Är rädd att gå upp i vikt, det har jag varit då och då under precis hela resan. När man gör något så bra som detta så är man innerligt rädd för att förstöra det. Är rädd för att avvika från mina bra rutiner. Men det SKA jag inte, så det så!

Är lite rädd för att bli besviken att jag inte går ner mer, mycket vill gärna ha mer, vet ni… Men jag måste försöka intala mig om att lugna mig nu och inte jaga mer. Och jag MÅSTE sluta väga mig hela tiden. Men den är svår… Hoppade upp på vågen även i morse fast jag lovat mig själv att endast väga mig en gång i veckan… Åhh. Den förbannade vågen som varit min fiende i alla år, är nu som en drog…

Vad är jag mer rädd för? Inte så mycket mer tror jag.

Planer framåt?:

  • Fokusera på denna blogg som jag älskar att arbeta med och uppdatera i
  • Opereras för åderbråck i september
  • Nya härliga utmaningar på mitt jobb
  • Träna mer muskler. Kanske gymma? njae..tråkigt.. Hade velat träna gymnastik..hur gör man det? det får bli en ny uppgift, att hitta en bra träningsform.
  • Fortsätta jobba på joggningen. Försöker springa 2 ggr/v och mitt mål är att kunna springa 5km, vilket jag borde klara av innan sommaren är slut. Kanske anmäla mig till ett lopp??

Ja det är mina små utmaningar inför resten av resan. Heja mig!

Idag är det min och min mans bröllopsdag och han ska hyllas idag. Han som alltid stöttat mig i precis alla väder och kroppsformer. Han är mitt störste fan och jag älskar honom mer än ni kan ana. 11 år har vi bakom oss och 8 år som gifta. Idag ska han hyllas för den fantastiske man och make som han är. Så vi hörs mina vänner, nu ska jag fokusera på honom och mig!

Kram

Louise

 

1+

Kommentarer

Så härligt inlägg, så fint att läsa alla fördelar du fått och hur himla bra du mår. Sitter här och ler för mig själv och önskar att jag får samma fina resa som du har fått!

Jag kan förstå den där känslan att vara rädd för att gå upp i vikt, att helt plötsligt upptäcka att allt är precis som det alltid har varit när man kört olika dieter, för mig iallafall, man går ner, är stolt som en tupp, och säger ”nu ska jag aldrig mer bli tjock” men så fallerar allt och så har jag stått där ändå med skägget i brevlådan och vågen visar flera kilo mer än innan jag började med dieten. Tror det är det jag är rädd för, att jag kommer hamna där igen, att den skräcken finns där att jag inte ska klara av det….många tankar är det, men det är fint att läsa om hur du gjort, hur du gått tillväga, ska försöka följa den väg du tagit och försöka hålla den. Tycker det låter så bra med allt du skriver 🙂
kram//Maria

(lusläser just nu hela din blogg från början 😀 får inte mycket annat gjort på min lediga tid hahahaha)

0

Ja fy vad rädd man var. Men du ser ju hur det gått för mig. Och nu är jag faktiskt övertygad om att jag för alltid kommer klara detta. För att jag är så noga med mina regler. Och gör undantag. Men små undantag. Jag hejar så på dig. Och avundas dig lite som står inför resan! Jag kan längta tillbaka till den magiska tiden när man hoppade upp på vågen och den visade mindre hela tiden. Och var mätt för första gången i mitt liv 🙂
Kramar
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.