Ja, precis så är det. Tyvärr, måste jag säga! Jag mår alltså väldigt bra, det vet ni ju! Är så in i bänken nöjd med min Sleeve och min insats.

Hela mitt liv har övervikten präglat mitt liv. Hela tiden definierat mig. Dessvärre.

Och nu är det inte så. Är inte längre överviktig. Kan nog räknas som smal. Hör ni… Jag lägger till och med till ordet ”nog” – för riktigt övertygad är jag inte.

Vill inte vara mindre än jag är. ÄRLIGT! Jag är nöjd. Har byxor i strl 36 och överdelar till och med i mindre storlek ibland. Har höftben som sticker ut och skaver i byxor. Inte så att det är ett problem, men vill inte bli mindre.

Benen kan alltid bli smalare men inser att om de blir mindre så blir även magen och ansiktet och tuttarna mindre, och det vill jag inte. Så därför är det bra.

Är nöjd. Är glad och tacksam. Har självförtroende i kroppen.

Men!

Men finns alltid där. ”Något kg till kanske?” ”Låren ser gigantiska ut när jag sitter ner”. ”Magen verkar välla ut åt sidorna under bilbältet”. ”Armarna är rätt tjocka….” Alltså dessa tankar som förgiftar!

Tror inte, ärligt talat, att jag har en störning. För jag inser att det nog är rätt vanligt. Men har ändå en skev kroppsuppfattning. Inte varje dag, men flera ggr i veckan. Kommer jag alltid ha det? Vet inte… Jobbar på det.

Ville bara ni skulle veta att även jag faller mellan hopp och förtvivlan ibland. Mellan bra självförtroende och bottenskrap.

Men vet ni va? Det får nog vara så. Tänker att folk som varit normalviktiga hela livet också tänker så ibland. Eller? Även de tvivlar på sig själv. Så även jag får göra det ibland.

Nu ska jag till ”Brandkårens dag” i Vellinge. Ses vi där? 🙂

Kram på er och ha en riktigt skön lördag!

Louise

9+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.