Louise
0 28 september 2018

After work

Hej och god morgon! Är ni pigga? Jag är lite hösttrött, det måste erkännas!

Och lite Afterwork-trött kanske… 🙂
Igår var jag på After work med mina kollegor på Mama Mia. Vi skulle fira en kollega som slutat. Jag pyntade upp mig lite. Är så kul att göra ibland tycker jag.

Jag hade orange topp och pepitarutig kjol från Primark , butiken som jag berättade om i Berlin. Strumpbyxor till och lite tingeltangel på armar och i öron, också de från Primark!

Toppen ser lite trist ut i det där ljuset. Och skrynklig. Det var finare i verkligheten!

Här är jag på jobbet, redo att gå

Sedan gick vi till Mello Yello på Lilla torg i Malmö. Blåsigt men ok väder, regnade i alla fall inte. Jag hade precis ätit mitt mellanmål på jobbet. Och hade bilen att köra hem så det fick bli alkoholfritt för mig. Sparar vinet till imorgon, fredag! haha.

 

Denna var rätt god. Hann dricka hela rätt långsamt innan maten kom in

Till mat delade jag och en kollega på en chili-burgare m tillbehör. Himla god. Men inte stark. Om det heter chili-burgare så förväntar jag mig lite bett i den, men det var det inte. Väldigt god ändå dock!

Chiliburgare mello yello
Ser god ut va?
Tog en del av den på en lagom stor assiett

 

Blev lagom mätt och glad. Trevligt att träffa kollegorna utanför jobbet. Och kul att träffa fd kollegan som vi firade. Hon har nämligen redan hunnit sluta för ett tag sedan.

Nu blir det jobb igen. Fredag! Whohoo! Ska bjuda er på fredagsdrink i eftermiddag, tänkte jag. Så kika in senare om ni är sugna ?

Mello yello
Kram!

 

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.