Är ni som jag och älskar kräftor och skaldjur? Älskar det. Det är min absoluta favorit, alla kategorier. Älskar skaldjur i alla former. Men svensk kräftskiva är ju något extra speciellt, eller hur?

I lördags var vi bjudna till vänner. Frun i huset hade pyntat så fint. Riktigt kräftskive-fint, men utan de röda kräftorna och kulörta detaljerna. Vitt och guld var det. Så vackert. Och vi hade sådan tur med vädret. Det har varit skitväder hela veckan, men just i lördags var det sol och varmt och vi satt ute hela kvällen.

Här kommer en bildkavalkad på all denna goda mat. Signalkräftor, havskräftor, räkor, rökta räkor, kantarellpaj, kräftröra, bröd, ostar, grönsaker… Alltså oj så gott det var.

Innan vi högg in på denna skaldjursfest så bjöds vi på en het kronärtskocksdip med nachos till. Så gott alltså! Och en rabarbermojito!

 

Plockmat och ”finger-food” av detta slag är ju egentligen det allra bästa när man är överviktsopererad. Kall mat tål min minimage mycket bra. Och man äter långsamt och pausar emellan (när man skalar) så för en Sleevad är en sådana här middag den allra bästa!

Jag kände mig så fin. Jag valde svart knälång tajt klänning och höga sandaler med tunna remmar. Rött läppstift såklart 🙂

En kväll att minnas. Vi var lite trötta i mössan på söndagen, det måste erkännas. Men det är det värt, när man får hänga med 6 fina vänner i nästan 9 timmar och 8 barn leker och leker och leker tillsammans nästan lika länge.

Ha en riktigt fin tisdag! kram på er

Louise

Ps. Här har ni en annan kräftskiva och ett långt inlägg om hur jag dricker alkohol efter min Sleeve.

 

 

 

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.