Nej jag menar inte

att jag har ett barn som fyllt två. Jag menar att mitt nya liv är 2 år gammalt! För 2 år sedan exakt, låg jag i vansinnig trötthet… Aldrig upplevt sådan trötthet, tidigare eller efter. Men jag var också lycklig!

Lycklig för att jag mådde bra, att operationen varit lyckad och jag äntligen var ”på andra sidan”. Droppställning bredvid mig. Lite hög av morfin. Men vaaaaaansinnigt trött! Ni som opererat er, känner ni igen detta?

Orkade inte prata

med min man i telefon. Sa bara hej och puss och sedan somnade jag igen. Men vi tvingades upp på promenader i korridoren för att minska propprisk och få igång magen. Men sedan somnade jag tvärt igen!

Var så glad och tacksam! Mådde bra hade lite ont i axlarna (av gasen man får under operationen) men annars mådde jag helfint!

Det där dygnet var lite magiskt faktiskt! jag kan ofta tänka tillbaka på det och mysa. Vilja tillbaka liksom. Älskar den där känslan av nu är det på gång… nu är jag på väg mot det där härliga…

Ungefär som fredag precis när jobbet slutat. Bästa känslan på veckan! Lugnet inför helgen!

Som idag!

Här sitter ni nu, jag och mina barn. Tittar på Agenterna på SvtPlay och pratar om veckan som gått som innehållit både 4-års födelsedag för Ludvig, Scoutinvigning för Oscar med lägerbål för hela familjen och jag var på tjejkväll igår med en fin vän! Men nu njuter vi av en kommande helg som innehåller barnkalas för åtta 4-5åringingar (uuuäääähhhhh…)men också annat lite lugnare och mysigare aktiviteter! 🙂

Det är precis som om den där känslan innan något kul är den bästa för mig!

Och idag skålar jag mig själv!

Skålar för mitt nya liv och frihet. Min kärlek till mig själv och mitt liv. Min tacksamhet att jag får mår så fantastiskt bra som jag gör! Men också för att jag väger 45 kg mindre på kroppen och ungefär 100 kg mindre i sinnet 🙂

Vill ni läsa mer om mitt operationsdygn så finns det här och här. Här är lite till…

Nu får ni ha en ljuvlig fredag! vad hittar ni på? Vad äter ni idag?

Idag serveras det grillad kyckling och revben med sallad, baguette och aioli idag!

Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar om mitt liv!

Stor kram

Louise

 

13+

Kommentarer

Hej!
Jag gjorde min sleeve för 10 dar sen och mår bättre än jag förväntat mig nu under sjukskrivningen. Idag har jag slappat i soffan, gjort tre tacopajer till morgondagens kalas för mina tjejer (2 och 5 år) och tagit en timmes promenad. Tjejerna ska strax äta nudlar med lite korv i, själv väntar jag till 19 ca eftersom jag åt ett ganska sent mellanmål. Blir nog några skivor salami, fröknäcke och någon frukt tror jag. Kram Maria (från Halmstad, tack för flaskan!)

0

Åh vad härligt! Tio dagar efter op åt jag forfarande soppa och smoothies. Blir så förvånad att alla kliniker har så olika regler efter op. Men vilken tur att du mås så bra, jag blir så glad!
Stor kram och varsågod!
Trevlig helg!
Louise

0

Hoppas jag själv får må lika bra efter 2 år! Har paserat 6 månader och mår hittills över förväntan 😍.

Här blir det såklart tacos- det är ju fredag 😁

0

Åh vad härligt att höra! Blir så glad när andra mår lika bra som jag!
Tacos är ju så gott!
Kram på dig! 😘

0

Ja det är faktiskt väldigt konstigt! Gjorde min på Kirurgkliniken i Sthlm och de rekommenderade en vecka på flytande sen ca två veckor med mjuk/vältuggad mat. 😘
Anmälde mig till Baricols event i Malmö den 4/12 förresten, ska du vara där också?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.