Hej på er! Mår ni bra idag?

I fredags var en mycket stor dag. Fredag (älskar ju fredagar) och dessutom var jag på min 1-årskontroll efter min Gastric Sleeveoperation på Aleris i Malmö. För ganska exakt 1 år sedan opererades jag med Gastric Sleeve och det är verkligen det bästa jag gjort! Och idag fick jag många bevis på vilken fantastisk resa jag gjort.

Dagen började med lämning av barn och sedan hoppade jag in i bilen för att köra till Malmö. Kände mig så in i bänken glad idag, hoppade på små moln, ville liksom ha en ”stämpel” på att jag var godkänd. Så dumt egentligen, jag är ju verkligen fullt godkänd för mig själv, men det är ändå något stort att få komma tillbaka till kliniken och få höra deras ord om min insats.

Louise glad med vinden i håret

 

Förväntansfull inför dagen!

Mellanmålet var nedpackat. Även vattnet och kaffe.

Hade tid kl 9 och väl där träffade jag två fina operationskompisar. Vi är 8 stycken som hållt kontakten sedan operationsdagen. I början hade vi tät kontakt och hjälpte varandra med diverse tips och peppning. Tips till er som står inför operationer; knyt kontakter med de som är i samma situation. Att ha dem att bolla med via vår Messenger-tråd var guld värt.

Louise i hissen på väg till Aleris
Här är jag på väg i hissen. Redo med presenter och rödprickig mellanmålspåse

 

Jag hade köpt lite blommor och choklad och gjort ett kollage med före-efterbilder på mig, till personalen på Aleris. Tror de blev väldigt glada…

en bukett tulpaner, ett laminerat kort med bilder på Louise och en chokladkartong

 

Lite tulpaner, choklad och ett kort från mig

Sedan blev det mellanmål. En macka med avokado, örtsalt och chiliflakes, och kaffe så klart!

kaffetermos, macka med avokado på ett burklock

 

Orkade dock inte allt, men det fick gå ändå 🙂

Efter det var det dags.. träffade först sjuksköterskan och hon var väldigt peppande. Hon gillade mina före-efterbilder och var så glad för min skull. Hon var väldigt glad för min mage, att det läkt så fint, ärren syns ju knappt, och jag har inte så mycket lös hud alls. Hon sa att hon kanske kommer kontakta mig för att vara med på de info-träffar som de har på Aleris ibland. Kul!

 

Mätning och vägning stod på schemat. Att ställa sig på vågen var ju fantastiskt. När jag var där första gången stod det 115. Nu stod det 71…. Och så mätte hon mitt midjemått. Även det fantastiskt! Nedan en bild på skillnaden på 1 år. Många centimeter borta… Kan ni fatta hur lycklig jag är…?

Bild på mått midjemått före och efter

Gått från 113 cm till 71 = 42 cm bort!

Detta är så grymt. Kroppen är grym.

Min kirurg Kamran dök in och sa hallå. Det var inte till honom jag hade min läkartid men han kom in och sa hej i alla fall. Sedan träffade jag läkaren, en kirurg jag inte träffat förr. Hon var nöjd, proverna var bra och så fick jag alltså en fin OK-stäpel i rumpan… ja inte på riktigt så klart, men ni förstår…☺️

Gick ut i väntrummet med lätta steg. Glad, tacksam, uppfylld av endorfiner och oerhört lycklig.

Dagen fortsatte med fantastiska saker och det kommer jag berätta om imorgon. Mycket kul!

Ha nu en fantastisk dag, glöm inte hur viktiga ni alla är!

Louise ♥

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg