Det är fascinerande över hur påverkad man blir över de små (Stora) saker som efter en operation påverkar mig. Visst att det alltid funnits en tendens till lite extra trötthet under hösten men att dippa fullständigt som jag gjort i år känns extremt annourlunda. Det kanske inte bara är Post-OP utan även ålder. Ja jag blir inte yngre. Oavsett hur mycket 27 år jag fortfarande offentligt är eller i sinnet så är jag ju snart 38 år. Only numbers… Nooop!

Men ljuset är här! Mer och mer varje dag har jag hört 😉 Det känns verkligen fantastiskt. Det är först när det kommer tillbaka jag märker hur mycket jag har saknat det!
Med minskad vikt kommer andra ålderstecken så som rynkor, grått hår men mest av allt, Visheten, eller tanken om att man kanske blir lite visare.

Visheten har sagt till mig sista året.

-Harmoni
-Lagom är bäst
-Sluta stressa
-Prioritera
-MÅ BRA

Snart är jag i fas!

Ja jag kanske har sagt det innan men nu tror jag på mig själv.
Jag har börjat ett nytt jobb som tillåter fokusera på mina specialiteter. Jag har inte känt en uns av jobbrelaterad stress sedan jag började här. Helt fantastiskt!
Jag har satt en grundläggande regel att jag i så långt som möjligt inte ska ta med mig jobbet hem. Datorn ska bo i sin docka och min 5 minuter längre pendling till jobbet ger mig möjlighet att reflektera över dagen samt stänga av och lyssna på en god bok. Känslan är fantastisk och jag känner att jag närmar mig en Harmoni i kroppen för varje dag.

Jag vill komma igång med matlagning igen. Jag vill komma ut i spåret och jogga. Jag vill må bra.

Någonstans behöver jag komma i kapp med mig själv och mitt liv.

Jag har gjort några stora förändringar och det är väl en balans av alla parter som behöver landa.
Jag är ganska säger på att fler förändringar kommer ske under året, men det gäller att hitta varje sak har sin tid.

Om 30 dagar drar jag på en välbehövd semester. Ladda D-vitamin, snorkla, njuta av solen. Inga krav, inga måsten, inga tider att passa.

Men jag behöver även hitta nya rutiner i mitt liv igen. Just nu är det inrutade dotterns träningar, veckohandling och arbetstider.
Jag tänkte lägga in specifik träningstid, bloggtid och vlog tid.

Rutiner och välja att prioritera mig själv.

Nästa inlägg skrivs Fredag 14/2 kl 22.00 | <- inplanerat i kalender = Rutin

11+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.