Hej på er!
Stressen i min Kropp har varit för mycket. Som jag Skrivit tidigare så är stressen min största fiende nu för tiden. Men någonstans i det är det vad man själv gör med det. Allting kan jag inte påverka men jag kan påverka vägarna dit eller runt omkring. En hel del av faktorerna kan man faktiskt påverka.

I mitt fall så landade jag ett drömjobb för 8 månader sedan. Allting kändes fantastiskt. Arbetstider, kollegor, uppgifter och alla små detaljer. Ett nyrenoverat kontor och helt grymt.

Sakta fram emot sommaren kände jag att stressen snabbare och snabbare krympte upp. Jag försökte ta grepp på den men kände att det var för många faktorer som påverkade i olika synvinklar av min vardag.

Detta påverkar allt runt omkring. Mitt humör, min arbetsro och vilja, mitt kosthållning och mycket där till.

De första som drog iväg var tempot när jag äter. Jag började kasta i mig maten igen.
Tre tuggor – bomstopp. Får inte i mig tillräckligt energi. Halvtimma senare en macka.

Oh, en godispåse finns hemma. Jag smakar lite….Lite till.. Äsch bara en till… 7 dagar i veckan.

Instagram, blogg, vänner, sociala engagemang allt har under sista halvåret sakta skenat utför.

Men värst av allt. Hur irriterad jag blev på min dotter. Allt hon satte emot triggade mig. Desto mer jag triggades och sa ifrån desto mer drogs hon från mig. Det är klart. Pappa är inte rolig om han bara är arg.

Något behöver göras.

Jag började snegla på nya jobb, började kolla runt i mina nätverk och se vad som jag skulle kunna göra istället. Jag sökte några tjänster som var mindre intressanta och jag blev erbjuden några tjänster som inte kändes rätt.

En sak som jag känner är mer positivt efter min operation och 40 kg senare är bemötandet på intervjuer och samtal. Oavsett att vikten inte spelar roll så tror jag den gör det. Eller rättare sagt intrycket man lämnar. Det är klart att det är skillnad på hur en rekryterare ser på en person som knappt orkar gå upp i trapporna och är andfådd på intervjun och hur man tragglar för att få kläderna att sitta ok, och försöka ge ett intryck av att man är frisk, pigg och positiv fast det faktiskt är en fasad. För 1 år sedan kände jag inte att det var en fasad, men nu inser jag det.

Oavsett. För 2-3 veckor sedan landade jag ett nytt jobb som jag tackade ja till. Att få komma tillbaka och jobba i grupp. Att få vara med och utveckla framtiden för företaget och dess digitala resa. Att få komma till harmoni. Allt känns verkligen bra! Det är lätt pendling och i en annan ort än vad jag är van att jobba i så det är klart det blir stora skillnader men allt känns verkligen skönt och bra. Pengar och karriär är inte allt utan jag söker harmoni i livet. Det är något som verkligen ändrats efter min operation.

Jag som person är en glad, ambitiös och hjälpsam människa. Det har jag inte varit de sista månaderna, men det ska jag bli igen.

Jag började ju med min vlogg istället för att skriva. Jag har två avsnitt inspelade men jag har inte orkat redigera. Jag har inte orkat ens öppna filerna för jag har varit så slut i huvudet.

Men jag känner att det är på väg att vända och det är det viktigaste.
Så snart kommer de avsnitten och snart kommer massa annat kul också som jag har i skallen som vi ska ha ut!

Tack för att ni runt omkring finns. Det är oerhört viktigt för mig att få skriva av mig, att se alla era inlägg på sociala medier kring det vi har gemensamt.

All kraft till minimagarna!
Ta hand om er!

13+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.