En lördag jag sent kommer glömma.

Bokade för länge sedan biljetter till Robyns lilla spelning i GBG. Ca 1600 personer på Göteborgs Filmstudio. Robyn är grym. Jag älskar elektronisk musik så varför inte liksom. Jag skulle säkert kunna rabbla timmar om vilken käftsmäll med partystämmning det var igår!

Det som är så fantastiskt efter operationen är dock hela stämningen. Även fast jag är på en vikt, eller något under där jag tidigare varit så känner man sig ändå snygg, eller ja mer självsäker. På med lite sköna byxor, en snygg skjorta, fet keps & tunga kängor. Självkänslan kändes på topp.

Maten

Började kvällen på en Vietnamesisk krog relativt centralt i Göteborg. Steamy Pho. Jag fullkompligt älskar asiatisk mat och under min dip det senaste gällande matlagning och inspiration så är det grymt skönt att hitta ett sånt här ställe. Ett regnigt göteborg bjöd på denna pärla. Enkelt att hitta en parkering 100m ifrån resturangen. Kommer in i denna sköna enkla miljön och man känner sig så grymt hemma på denna lilla moderna kvarterskrog.

En meny som fyller de flesta smaker. Grabbarna brevid sitter endast och dricker en pilsner, Familjen på andra sidan beställer in en krämig vietnamesik kött gryta och vi kör på den klassiska köket som är extremt fräscht. Jag åt en fantastisk god Mangosallad med en perfekt mix av smaker. Syra, sötma & hetta.

Bra service, goda smaker & realtiv snabb leverans. Priserna låg också på en väldigt bra nivå!

Definitivt inte sista gången vi kom hit! Nytt favorithak!

Så hänger ni i Göteborg. It´s a must try!

Robyn då?

Alltså..

Jag är ingen klubbmänniska, men jävlar vad jag ville gå och klubba! Årets spelning. Stämningen var på topp. Musiken var pumpande och Robyn såg lycklig ut!

Har ni möjlighet att se henne i sommar i Stockholm, så kör kör kör!

 

Hörs snart!

//L

 

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Min 40-årsdag!
Louise
2 20 januari 2021

Min 40-årsdag!

Förra veckan fyllde denna unga dam 40 år! Hade en fantastisk FANTASISK dag! Älskar födelsedagar och har alltid gjort...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.