Oh vilken omställning livet varit efter operationen.

Operationen är en av de bästa besluten jag tagit, men jag har också fått renodla mitt liv.

En av de saker som jag skrivit om tidigare är min egen stressnivå och hur det ska hanteras. Jag märker att mina prioriteringar har fått skifta. Det känns jobbigt, men det är för mitt bästa. Jag klarar inte hålla lika många bollar i luften längre. Fokus ligger på mitt dagliga arbete och mina fritidsupplevelser. Alla delar däromkring har blivit lidande. Mitt egna företag, bloggandet här, matlagning och mer därtill.

Nu är det dags för mig, med vårljuset att komma tillbaka. Jag trivs i denna världen, Jag mår bra här och vill fortsätta göra det!

Ledord för 2019:

Grill, Må väl, Fokus & Livsglädje

Veckan som ligger går i matens tecken igen. Jag har planerat veckans måltider, inköp av en ny gasolgrill är på gång och under våren nu ska jag bygga mig mitt utekök! Grill, Muurikka & goda drycker ska förgylla livet. Men innan dess så är det vanlig kost enligt rutiner som funkar. Idag Tacos, imorgon fläskfilegryta, Onsdag – Biff stroganoff, Torsdag – Kycklingsallad & fredag blir det nog Korv om min dotter får välja.

Jag har tyvärr gett mig in i ett sockerberoende. Jag har inte varit där på flera flera år men under det sista har verkligen suget efter snabb energi, antagligen framkallat pga stress uppdagats. Socker, Godis, Powerbars. Nej usch. Jag måste bort från det igen. Jag har däreimot på språng de senaste veckorna gjort massor av medvetna val i kost och motion. Kycklingsallad funkar grymtbra på såväl Max, Burgerking som i en lunchresturang. Jag är inte sugen på en fet hamburgare eller pommes, utan naturligt landar det på en sallad. Trappan som innan varit jobbig att ens tittat på är det självklara valet att gå i istället.

Det känns bra.

Jag känner mig igång. Nu har jag inte vägt mig på snart två veckor, men sist närmade jag mig -30kg med en differans på något hekto från tyngsta punkt 2018. Så jävla gott!

Ikväll iallfall. Tacos.

Köttfärs som kryddas hemma med ingefära, spiskummin, paprika, chili, salt & peppar. Färska grönsaker och mango. Hårda skal och ev lite ris. Enkelt, snabbt & fräscht. Mango is the shit!

Vi hörs snart <3

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.