Hej hej!

Så länge sedan jag skrev nu. Jag har skrivit ett antal inlägg ”offline” men aldrig postat.

Diverse orsakerna gjort att jag valt att prioritera annat, men jag känner att jag saknar att skriva, inspirera och berätta om mina val och mitt liv.

Men vi gör en nystart tänkte jag.

Idag är jag grymt nöjd. Är på semester i Strömstad och har precis släppt min dotter på ett lekland. Jag har sprungit upp och ner här utan hinder. Så grymt skönt att känna att kroppen fungerar och orkar (förutom en envis förkylning som inte släpper)

Har precis köpt en ny skjorta som sitter grymt skönt på kroppen.Lite stor, det är ju trots allt en L. Haha ja för 7 månader sen satt en XXL för tight och kroppen var tung och jobbig.

Så från 120kg ner till 86 förra veckan. Var på besök hos min dietist för några veckor sedan och allt såg bra ut. Kändes skönt att höra. Fortfarande har jag en del problem med en del kost men det mesta fungerar.

Det har varit en hel del resande det sista då jag bytte jobb i Mars. Både privat men även i arbetet. Det visar hur viktigt det är med min planering. Mer än någonsin. Har ett inlägg som jag kommer prata om det ochghur viktigt det har blivit för mig med nötpåsar, powerbars & andra smidiga mellanmål. Risken utan dessa är att det snabbt köps en korv eller en läsk eller en chokladbit för energi, men det straffar sig snabbt.

Just nu är jag på semester i en liten stuga med ett minikök. Matlagningsintresset har inte svalnat, och det visar sig när med minimala resurser fortfarande lagar den mat som jag föredrar före resturang.

Jag köpte mig en liten mindre muurikka att ha med mig när jag vandrar eller ute på båten. Perfekt även på semestern. Driver den med en liten mini gasolbrännare som får plats i fickan

eller över öppen eldstad på vandringen. Grymt att ha med för både frukost eller wok.

 

Jag har även hittat en ny favorit på fikabröd som är perfekt för mig nu när jag inte längre kan äta mjukt bröd. Kanelbulleskorpor. mm mm mm. Tänker även dela med mig av

 

det under den kommande veckan.

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.