Livet verkligen springer fram.

Veckorna går som på räls och det känns som man knappt hinner reflektera just nu. Mycket på jobbet, mitt uppe i en process på att eventuellt landa ett nytt jobb inom marknadsföring samtidigt som man ska hinna med det vardagliga.

De sista veckorna har mycket stagnerat. Matlusten, orken & energin kring just de delarna. Fokuserat på att landa det där spännande jobbet som jag sökt.

Jag har varit på tre intervjuer med rekryterare, VD & säljare. Skapat marknadsföringsmaterial och lämnat in, så nu i måndags skickade jag in det. Det står mellan mig och en annan som det ser ut just nu. Väntar med spänning på besked nu.

Vikten går neråt iallafall! Just nu -15kg sedan operation 20 nov & totalt -24kg sedan flyt. Känns galet skönt. Har rensat garderoben en gång, men är dags för en gång till snart. Byxorna är förstora, skjortorna ser ut som hus. Riktigt spännande. =)

Är tillbaka och känner att jag kan åka till badhuset och igen är trygg i hur jag ser ut när jag går där inne med min dotter.

Nu är det dags att landa vardagen igen bara. Känns lusten till matlagning och matskapandet igen.

Nu ska vi köra färdigt de närmsta två veckorna först.

Sitter just nu på tåget till STHLM. Imorgon mässa och hålla föredrag. Hem på fredag igen. Robyns lilla spelning  i GBG på Lördag. Släktkalas på Söndag. Jobba måndag tisdag, Onsdag upp till STHLM igen och på utbildning tom Fredag eftermiddag. Spännande och kul men mycket. Men mitt motto är att lära sig något nytt varje dag, så som vanligt tar jag verkligen vara på det jag har framför mig!

Det viktigaste när man har mycket som överviktsopererad är kosten och vitaminerna. Vitaminerna är så skönt att ha Baricol. Jag kör tuggtabletterna. Jag har en box på kontoret och en i köket hemma. En extra att kunna ta med som nu på resan. Så där vet jag att jag alltid löser.

Kosten är svårare att hitta tid till när man har möten eller resor att genomföra. Men jag måste måste måste måste.. Jag måste bli bättre på det. Idag blev det en powerbar till lunch. Verkligen inte bra.. Men snart är jag i stockholm och då blir det direkt en sallad på ett café. Men samma sak imorgon när man är hela dagen på mässa. Måste komma ihåg att ta med frukt från hotellet, måste ta mig an att äta lunch osv..

Så kämpa Johansson, Kämpa!

 

Vi hörs snart!

//L

 

 

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.