Det är verkligen en fantastisk känsla att kunna gå ut på stan, testa kläder som man inte kunna titta åt och känna sig nöjd. Att se sig i spegeln och känna sig proper, snygg och jäklar.

Fortfarande idag känner jag att jag är stor. En tjockis. Jag har gått ner över 35 kg sedan operationen i November men har mycket mage kvar. Ser fortfarande samma kille i spegeln men jag vet att det är mycket som har ändrats. När jag fysiskt känner på min kropp så känner jag ben, kotor och lös hud. Jag ser inte allt men ja det är klart jag ser lite.

Men känslan, den där känslan som infinner sig när man lyckas med något som man inte gjort tidigare eller på länge.

I veckan var jag ute med en vän och joggade. Det var första gången på 2-3 år jag var ute i spåret på allvar. Vi småpratade och kände oss för. 5km under 40 minuter. Snare ca 35 minuter, Så sjukt skönt. Vilken känsla att det höll och fungerade utan komplikationer. Lite träningsvärk men kroppen har mycket kvar att ge.

Igår infann sig nästa moment.

Under semestern var jag iväg och handlade. Köpte en snygg skjorta på rea, men njae den kändes lite stor. Storlek Large. Har testat den hemma, använt den en gång men ja liten för stor.

Igår var jag ute för att fördriva tid. Testade en jacka. Snygg som attan, men inte så funktionell. Storlek M, satt perfekt! Njae köper inte den, då jag inte behöver den. Testade en skjorta. Storlek M. Njae lite tight men jäklar va snygg. Vill ha den, men känns inte riktigt rätt.

Hoppade över den och gick vidare. Kunde dock inte släppa den.

Tre timmar senare åkte jag tillbaka. Testar den igen. Testar även storlek L. L är för stor och M lite för tight. Skjortan är på Rea och finns inte med på företagets hemsida, śå dessa är nog lokal rea och de sista exen. Nej jag slår till.

Är sjukt nöjd med köpet men framför allt med känslan. Känslan att man inte längre är störst av alla. Att man känner sig snygg.

Fy vad jag är lycklig över min operation.

Jag vet att det är många som fått komplikationer och att SÄS tydligen varit sämst i Sverige på detta. Men jag mår grymt bra. Nästan inga biverkningar och med mina grymma tillskott från Baricol är mitt liv mycket lättare! Tack <3

Nu dags för dagen vitaminer!

Hörs snart.

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.