Hej på er!

Linus heter jag och är ny bloggare här på Lev ditt liv.

Ja du, bloggare trodde jag nog aldrig att jag skulle skriva till CV:t . Men varför inte,  jag delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter, tips och matknep.

Så vem är Linus?

Jag är en 36 årig pappa i Borås som nu i November 2018 genomgått överviktsoperation i form av gastric sleeve.

Hos mig kommer ni få följa en kreativ entreprenör som brinner för rätt i samhället och våra fantastiska djur runt om i världen. Jag är fullständigt tokig i teknik & prylar och älskar att resa & laga mat. Sa jag att jag älskar MAT? Förkärlek till asiatiska & mexikanska influenser och gillar smaker & färger, men underskattar verkligen inte spagetti & köttfärsås!

Resan har inte varit spikrak för mig vilket jag kommer berätta mer om längre fram.
Men nu är jag här! Idag, första dagen helt smärtfri efter operationen så vi firar lite extra.

Den korta anledningen varför jag är här är för min dotter.

Förra året på badhuset frågade min dotter mig, då tre år gammal varför inte jag kunde åka vattenrutschkanan med henne som alla andra pappor. Där bröt jag ihop inombords. Efter flera år av förändring i min vardag och inget hjälp valde jag att igen med hjälp av sjukvården gå vidare med min övervikt.

Den långa anledningen är att jag på ett eller annat sätt kämpat hela mitt liv.

2019 kommer vara året då jag gör allt jag inte kunnat tidigare!

På schemat står ett mini triathlon samt kretsloppet i Borås (vilket jag dock genomfört tidigare) och det kommer säkert tillkomma mer galenskaper under loppet. Men mest av allt, kvalitetstid med familjen med en välmående pappa.

När jag skriver kommer jag ofta referera till ”hårdvara” i köket men även teknik. Jag kommer skapa en länklista där ni ser vilka produkter jag använder om ni själva är intresserade att spana in dom! Personlig favorit just nu, Muurikkan & Slow cooker på matsidan & på tekniksidan all hemautomatisering som tar över mitt hus 😉

Har ni några frågor om något, ställ dom! Det finns inga dumma frågor!

Haka gärna även på mig på Instagram under namnet @gastricfoodjunkie

Vi hörs snart igen!

//L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.