Så sommaren har passerat en del av sin tid. Min semester har precis slutat. Sitter på kontoret och har svårt att komma igång. Har alldeles för mycket tankar i skallen som florerar.  Corona i all ära men mitt liv ändras ändå.

Mitt liv har vänts upp och ner det sista året på väldigt många sätt som jag delar varit inne på tidigare. Jag kan inte säga hur stor inverkan operationen har eller inte men samtidigt är delar av de som händer direkt kopplade till världen kring operationen ändå.

Jag har sett så många människor som delar med sig av sina mest intima detaljer om livet. Om sin resa och vad den betyder för dom. Jag vill dela med mig av allt jag har till er, till någon. För att visa att vissa saker är så jävla bra, medans andra kanske är extremt jobbiga.

Jag vet inte om någon av min privata vänner läser här eller om min fru går in och gluttar. Jag hoppas faktiskt inte det. Jag vill kunna skriva av mig utan att behöva känna att jag behöver stå till svars eller ens behöva prata om det.

Våren & Sommaren har varit en emotionell bergochdalbana på alla sätt. Med småbarn, Stora tjejen men även en insikt om att min sedan länge ganska knackiga relation till barnens mamma, min fru kanske behöver omvärderas och se om vi kan ta en annan väg och bibehålla en vänskaplig relation. Det är grymt tufft och kämpigt när man kommer till insikten och det känns fruktansvärt att vara en emotionell person som räds att barnen kommer att ta illa vid sig. Samtidigt i långa loppet mår dom självklart bättre när dom har glada föräldrar, men att tvingas separera dom från sina föräldrar, eller föräldrar tvingas separera från dom känns fruktansvärt. Jag vet att jag kommer fylla min tid med annat, men jag vill se mina barn varje sekund, varje minut jämt.

Det har påverkat allt från att jag slarvat med mat, onyttigheter, sötsaker, vitaminer och mer där till. Ångesten har varit total men hoppas det vänder.

Jag försöker kontrollera det då jag inte gillar vad som händer. Vikten sviktar upp 4-5 kg. Orken finns men är tung. Ska ut o springa ikväll för att ”blow of some steam” och se hur det går. Sockret försöker jag ta bort igen. Jag måste äga bollen.

Sommaren i Borås har dessutom varit värdelös när det kommer till väder för utomhusmatlagning. Så all grill, muurikka och skogsturer har uteblivit. Och det känns i både hjärta och själ. Så nu räknar jag med sensommaren.

Vitaminerna har stått på hyllan. Skulle egentligen behövt fylla på för länge sedan, men eftersom burken står där så blir det inte så. Jag känner sura uppstötningar, tar en macka. Sura uppstötningarna ger sig inte, tar ett glas mjölk. Ger sig ändå inte. Tar en Galive. Nä just det, har slarvat med vitaminerna. Börjar ta vitaminerna och allt blir bra igen. Sen tar det några dagar och det börjar om.

Ja du! Det här inlägget var tungt, helt onödigt för er som vill ha fakta, men nödvändigt för mig och mitt välmående! Tack för alla fina ord på IG ni som skriver. Det betyder massor!

 

 

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.